ΑΛΜΥΡΟΣ

Ανοίγει τις πύλες του το παζάρι ~ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ

ανοίγει-τις-πύλες-του-το-παζάρι-ξεκινα-155487

Καθ’ όλα έτοιμο για να υποδεχθεί τους χιλιάδες φίλους του το παζάρι Αλμυρού

Ετοιμο να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες του που κάθε χρόνο ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 23 Αυγούστου, είναι το παζάρι του Αλμυρού.

Οι συμμετοχές στην εμποροπανήγυρη κάλυψαν το 100% των χώρων, με βιοτέχνες από τη Θεσσαλονίκη, την Καρδίτσα, τη Λάρισα, την Αθήνα κ.α.

Ο τεχνικός έλεγχος του Λούνα Πάρκ πραγματοποιήθηκε επιτυχώς. Και φέτος η εμποροπανήγυρη υπόσχεται ένα μοναδικό διάλειμμα από την καθημερινότητα κόντρα στη μιζέρια της οικονομικής κρίσης που περιμένουν εναγωνίως οι φίλοι της εμποροπανήγυρης.

Ηδη από χθες μετά την ολοκλήρωση του πανηγυριού του μοναστηριού Παναγιάς Κάτω Ξενιάς οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να περιηγηθούν στους χώρους της και να καθίσουν στις ψησταριές.

Στους πάγκους του παζαριού υπάρχει μεγάλη πληθώρα προϊόντων. Εκτίθενται από είδη ένδυσης, υπόδησης, παιδικό ρούχο, μέχρι παιχνίδια κάθε είδους.

Ο επισκέπτης του παζαριού θα έχει την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί στα παιχνίδια του Λούνα Παρκ που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.

Ο μοναδικός χορός της μπαλαρίνας, η βόλτα σε μεγάλο υψόμετρο με την πανοραμική ρόδα, τα συγκρουόμενα είναι μόνο μερικά από τα παιχνίδια που υπόσχονται απίστευτη διασκέδαση στους επισκέπτες της εμποροπανήγυρης.

Στα διαλείμματα από τα παιχνίδια αλλά και το ατελείωτο περπάτημα οι επισκέπτες θα γευτούν το μοναδικό χαλβά του με δικαίωμα επιλογής ανάλογα με τις προτιμήσεις αλλά και τα ψητά μετά από το ξεφάντωμα.

Οπως είναι γνωστό, το παζάρι διαρκεί επτά ημέρες. Συγκεντρώνει πολύ κόσμο από ολόκληρη τη Μαγνησία αλλά και τη Λάρισα και άλλους Νομούς καθώς ως διοργάνωση έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια.

Αποτελεί σημαντική οικονομική πηγή για την πόλη. Χαρακτηριστικά το 2013 τα έσοδα που αποκόμισε η Δημοτική Αρχή από την πραγματοποίησή του ήταν 255.000 ευρώ. Φέτος εκτιμάται ότι θα περιοριστούν στις 250.000 ευρώ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου