ΑΛΜΥΡΟΣ

Διπλασιάστηκαν φέτος οι κυνηγετικές άδειες

διπλασιάστηκαν-φέτος-οι-κυνηγετικές-155811

Σχεδόν διπλασιάστηκαν οι φετινές κυνηγετικές άδειες στον Αλμυρό. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού πέρσι εκδόθηκαν 98 άδειες ενώ φέτος μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί 190!

Η κυνηγητική περίοδος ξεκίνησε προχθές και ήδη στον Αλμυρό οι λάτρεις του χόμπι έχουν ξεχυθεί στου κάμπους. Με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού κ. Δημήτρης Βελάνης προτρέπει τους κυνηγούς να τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή του ο κ. Βελάνης υπογραμμίζει τα εξής: «Με το ξεκίνημα της νέας κυνηγετικής χρονιάς ευχόμαστε σε όλα τα μέλη μας καλή κυνηγετική χρονιά και παράλληλα ασκώντας το χόμπι μας να προστατεύουμε το περιβάλλον, την περιουσία του συνανθρώπου μας και να τηρούμε πάνω απ’ όλα τους κανόνες ασφαλείας».

Οσον αφορά την αύξηση στις κυνηγετικές άδειες, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Φέτος υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι την αντίστοιχη περσινή ημέρα καταθέσαμε 98 άδειες για θεώρηση ενώ χθες το απόγευμά ήταν 190, σχεδόν διπλάσιες από πέρυσι».

Τέλος επισημαίνεται ότι για έκδοση – θεώρηση των αδειών θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2014 – 2015, οι κυνηγοί του Αλμυρού μπορούν να πηγαίνουν στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου στις ώρες από 09.00 με 13.00 καθημερινά εκτός Κυριακής και 18:00 με 20:00 το απόγευμα κάθε Τρίτης – Πέμπτης και Παρασκευής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου