ΑΛΜΥΡΟΣ

Ορκίσθηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού

ορκίσθηκε-το-νέο-δημοτικό-συμβούλιο-α-157588

Τη σκυτάλη του δήμου Αλμυρού ανέλαβε ο νέος δήμαρχος Αλμυρού, κ. Δημήτρης Εσερίδης, ύστερα από την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε χθες στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

Ο κ. Εσερίδης με τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους ορκίστηκε χθες στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.κ. Ιγνατίου, της αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Μαγνησίας, κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη, βουλευτών και δημοτών.

Στην ομιλία που απηύθυνε προς τους δημότες, ο κ. Εσερίδης τόνισε τη σημασία της ευθύνης που αναλαμβάνει η νέα δημοτική αρχή προκειμένου ο δήμος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα προκειμένου να μετατραπούν τα προβλήματα του δήμου σε ελπίδα και προοπτική.

Επίσης, ζήτησε σκληρή δουλειά από όλους αλλά και αλληλεγγύη, πράγμα που χρειάζεται ο τόπος μας αναφέροντας παράλληλα ότι τα αιρετά μέλη του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι παράγοντες και διεκπεραιωτές ατομικών συμφερόντων αλλά εθελοντές.

Η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η εντιμότητα είναι το μήνυμα ενότητας που απηύθυνε προς όλα τα μέλη που θα απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο ενώ υπενθύμισε ότι όλοι έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις έναντι όλων των δημοτών.

Αναφέρθηκε, επίσης, και στα πλεονεκτήματα που διαθέτει σε όλο το εύρος του ο δήμος Αλμυρού προκειμένου να μετατραπεί σε μοχλό ανάπτυξης της Κεντρικής Ελλάδας, ειδικά σε μια περίοδο που διανύουμε βαθιά κρίση σε οικονομικό και επίπεδο αλλά και επίπεδο αξιών.

Στη συνέχεια, τόνισε τη σημασία της συνδιοίκησης για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου ώστε να γίνει σύγχρονος και ισχυρός και θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πολίτες.

Τέλος, ευχαρίστησε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.κ. Ιγνάτιο, τον πρώην δήμαρχο Αλμυρού, κ. Ευάγγελο Χατζηκυριάκο, για την ενημέρωση και τη συνεργασία που είχαν αυτούς τους τρεις μήνες μετά τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών, καθώς και τους δημότες του Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου