ΑΛΜΥΡΟΣ

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία η Γιορτή Βιβλίου και το FashionShow

ξεπέρασαν-κάθε-προσδοκία-η-γιορτή-βιβ-167467

Μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η Γιορτή Βιβλίου στην κεντρική πλατεία Αλμυρού. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε την Κυριακή βραδινές ώρες με τους βιβλιοπώλες να είναι πανευτυχείς με τα αποτελέσματα της έκθεσης. Διάπλατα χαμόγελα σχηματίστηκαν και στους εμπόρους, αφού το FashionShow που ολοκληρώθηκε στις 10 το βράδυ ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Παναγιώτης Μπούντης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η καρδιά της πόλης όλες αυτές τις μέρες -καθώς η Γιορτή ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη- έσφυζε από ζωή.

Εκτός από τη μεγάλη επισκεψιμότητα που είχαν τα περίπτερα της έκθεσης και οι εκδηλώσεις που την πλαισίωσαν, όλα τα καταστήματα περιμετρικά της πλατείας δούλεψαν φουλ.

Ειδικά την τελευταία μέρα που πραγματοποιήθηκε το FashionShowστα καφέ, αλλά και στα εστιατόρια και τις ταβέρνες, επικράτησε το αδιαχώρητο.

Η εκδήλωση για την ανάδειξη των προϊόντων των εμπόρων, όπως ρούχα, υποδήματα, αξεσουάρ, κατέγραψε μεγάλη επιτυχία. «Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακά καλό αφού το FashionShow παρακολούθησαν 500 άτομα, είπε ο κ. Μπούντης.

Για την επιτυχία της Γιορτής Βιβλίου και του FashionShow ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου που άνοιξε το FashionShow με χαιρετισμό είπε ότι: «Όλοι όσοι βοήθησαν πίστεψαν σε κάτι κι αυτό δεν ήταν άλλο από την έννοια της συλλογικότητας και της ομαδικότητας.

Τα προβλήματα που απασχολούν καθημερινά τους συναδέλφους είναι πολλά, αφού οι υποχρεώσεις είναι δυσανάλογα υψηλές, η χρηματοδότηση μηδενική και το εμπόριο υπό διωγμό.

Παρ όλα αυτά, και αυτό τελικά θέλαμε να αποδείξουμε, με συλλογικότητα και ομαδικότητα τα πάντα είναι εφικτά» πρόσθεσε ο ίδιος.

Τριάντα περίπου επιχειρήσεις αποφάσισαν την γκρίνια να την κάνουν δημιουργικότητα, τη μιζέρια ελπίδα. Μεταξύ άλλων ο κ. Μπούντης είπε ότι τα εμπορικά καταστήματα απέδειξαν πως τίποτε δεν είναι αδύνατο εάν το θέλεις και το πιστεύεις και καταλάβεις πως ο κάθε συνάδελφός σου δεν είναι αντίπαλος μα βοηθός σου στην λειτουργία της τοπικής αγοράς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Κώστας Τσέλιος, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρης Κολυνδρίνης, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλμυρού Δημήτρης Καλέας με το μέλος Ιωάννη Μακανίκα και βέβαια ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, ο νέος Αντιδήμαρχος Ηλίας Δαλακούρας, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της περιβαλλοντικής ομάδας «Εν Δράσει» Δημήτρης Καραζούπης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου