ΑΛΜΥΡΟΣ

Αλμυρός ~ Αέρας ανανέωσης στην αγορά

αλμυρός-αέρας-ανανέωσης-στην-αγορά-178666

Συνεχής η ροή στα καταστήματα με τις εκπτώσεις

Ικανοποιητική κρίνεται η κίνηση στην εμπορική αγορά της πόλης. Συμπληρώνοντας δύο εβδομάδες, οι εκπτώσεις τράβηξαν το καταναλωτικό κοινό στα εμπορικά καταστήματα, σκορπίζοντας διάπλατα χαμόγελα στην εμπορική αγορά.

Οι επιχειρήσεις, που λόγω οικονομικής κρίσης έχουν τόσο μειωμένους τζίρους ώστε μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές να επικρατεί στασιμότητα και ακινησία, αύξησαν τα έσοδα τους έως και 20-30%!

Αέρας ανανέωσης πνέει στην εμπορική αγορά. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Παναγιώτης Μπούντης, υπογράμμισε ότι υπάρχει συνεχής ροή στην κίνηση του καταναλωτικού κοινού.

Η ποιότητα των τοπικών προϊόντων και η επάρκεια καλύπτει τις προτιμήσεις των αγοραστών με τον πλέον ικανοποιητικό τρόπο. Ενδιαφέρον από τους καταναλωτές εκδηλώνεται τόσο για τα είδη ένδυσης και υπόδησης, όσο και για τα παιδικά ρούχα και τα αξεσουάρ.

Εξάλλου η διάθεση των προϊόντων έχει διαμορφωθεί σε δελεαστικές τιμές. Τα ποσοστά έκπτωσης φτάνουν και στο 50% της αρχικής τιμής. Οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν διαμορφώσει ατομικά τα ποσοστά έκπτωσης.

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται και αυτόν τον μήνα. «Ευελπιστούμε ότι και τον Αύγουστο θα συνεχιστεί η ίδια ίσως και μεγαλύτερη ροή ώστε να τονωθεί η αγορά» είπε ο κ. Μπούντης.

Όσο προχωρούν σε διάρκεια οι εκπτώσεις αυξάνονται και τα ποσοστά μείωσης των αρχικών τιμών. «Πιστεύουμε στα μαγαζιά μας και όλες οι δράσεις μας και ο προγραμματισμός μας στρέφεται στην τόνωση των τοπικών καταστημάτων και την προβολή του τοπικού εμπορίου» κατέληξε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

Στο μεταξύ ολοκληρώνεται σήμερα στην κεντρική πλατεία η γιορτή βιβλίου και στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθεί fashionshow. Το Fashionshow θα ξεκινήσει στις 7.30 και αναμένεται να διαρκέσει μιάμιση ώρα.

Πρόκειται επί της ουσίας για γιορτή των τοπικών καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και παιδικού ρούχου. Οι έμποροι προβάλλουν τα τοπικά τους προϊόντα επιδεικνύοντας πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.

Ακολουθώντας το βηματισμό των βιβλιοπωλών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κρίση συλλογικά με σκοπό να μην εγκαταλειφθεί το βιβλίο στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, οι έμποροι προβάλλουν τα τοπικά τους προϊόντα υπερήφανοι για το εμπόρευμά τους και προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο για συμμετοχή.

Το FashionShowθα διαρκέσει μιάμιση ώρα με τους εμπόρους να υπόσχονται πολλή διασκέδαση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου