ΑΛΜΥΡΟΣ

Ανοιξε τις πύλες της η Γιορτή Βιβλίου στο Δήμο Αλμυρού

ανοιξε-τις-πύλες-της-η-γιορτή-βιβλίου-σ-182998

Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων ξεκίνησε χθες η Γιορτή Βιβλίου στην κεντρική πλατεία του Δήμου Αλμυρού.

Στις 8.30 το απόγευμα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με το λογότυπο του κάθε επαγγελματία οι φίλοι του βιβλίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πάνω σε μία ευρεία γκάμα εκδόσεων, ικανή να ανταποκριθεί σε κάθε προσδοκία.

Και πράγματι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των βιβλιοπωλών, σκορπίζοντας χαμόγελα και ζωντάνια στη κεντρική πλατεία.

Η έκθεση Βιβλίου θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 3 Αυγούστου. Θα λειτουργεί καθημερινά από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ. Στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθούν σειρά εκδηλώσεων.

Με στόχο τη γνωριμία με το βιβλίο, θα υπάρχουν ποσοστά έκπτωσης, που ανάλογα με τον κάθε επαγγελματία, θα ξεκινούν από 10% και μπορεί να φτάνουν και στο 50% της αρχικής τιμής.

Η Γιορτή Βιβλίου διοργανώνεται στην πόλη για δεύτερη φορά. Λόγω της επιτυχούς έκβασής της πέρυσι ο χρόνος διάρκειάς της αυξήθηκε σε πέντε μέρες από τρεις που ήταν.

Εκτός από τις παρουσιάσεις βιβλίων την Κυριακή με το κλείσιμο της Γιορτής θα πραγματοποιηθεί Fashion Show.

«Οι βιβλιοπώλες συνεργάζονται και εκπέμπουν ένα ομαδικό κλίμα. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλη η εμπορική αγορά συνεργαζόμενοι υπό την ομπρέλα του fashionshow. Κανείς εν μέσω κρίσης δεν πρέπει να είναι μόνος» είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Παναγιώτης Μπούντης.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου