ΑΛΜΥΡΟΣ

Καταθέτουν συνδυασμούς

καταθέτουν-συνδυασμούς-323880

Από σήμερα οι υποψήφιοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Στην τελική ευθεία μπαίνουν από αύριο, οι διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου στον Αλμυρό. Έξι θα είναι –εκτός απροόπτου- οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, που μαζί με τα στελέχη των συνδυασμών τους θα δώσουν τη μάχη της κάλπης στις 18 Μαΐου, διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών.

Σήμερα, εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης των ονομάτων που θα απαρτίσουν τα ψηφοδέλτια του κάθε ενός από τους έξι συνδυασμούς. Τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν όπως όλα δείχνουν οι παρατάξεις Δημοτική Πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Β. Χατζηκυριάκο, Ενωτική Δημοτική Κίνηση με επικεφαλής το Νικ. Τσανή, Αλμυρός- Ευθύνη και Δημιουργία με επικεφαλής τον Δημ. Εσερίδη, Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής το Σάββα Τσόγκα, Όλοι μαζί, Νέα πορεία με επικεφαλής τον Κων. Κρανά και Ξανά Μπροστά, Δυναμικά με επικεφαλής το Σπύρο Ράππο.

Το σύνολο των υποψηφίων Δημάρχων, άφησαν για την εκπνοή του χρόνου, την ολοκλήρωση των συνδυασμών τους, τα οποία θα πάρουν επίσημη μορφή από σήμερα το βράδυ.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, η ονοματολογία έδινε κι έπαιρνε, επίσημες όμως δηλώσεις και παρουσιάσεις υποψηφίων γίνονταν με το σταγονόμετρο. Κι αυτό γιατί πέρα από το βασικό κορμό του κάθε συνδυασμού, το «παιχνίδι» φαίνεται ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πιο συγκεκριμένα σε κάποια ονόματα που θα δώσουν ξεχωριστή δυναμική και νόημα με τη συμμετοχή τους στα υποψήφια δημοτικά σχήματα.

Πρόκειται μάλιστα για πρόσωπα που φέρονται να διεκδίκησαν περισσότεροι του ενός συνδυασμοί και που εμφανίζονται να δέχθηκαν εντονότατες πιέσεις, πριν καταλήξουν οριστικά στο υποψήφιο δημοτικό σχήμα με το οποίο θα στοιχηθούν.

Η εικόνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα, οπότε και θα κατατεθούν οι συνδυασμοί με τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου