ΑΛΜΥΡΟΣ

Τους έστρωσαν το γιορτινό τραπέζι

τους-έστρωσαν-το-γιορτινό-τραπέζι-323888

Το πασχαλινό τραπέζι σε έξι οικογένειες της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού, έστρωσαν με τις προσφορές τους, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής. Μέσα από τη φιλανθρωπική δράση των συλλόγων, έξι οικογένειες, κατάφεραν να καθίσουν γύρω από το γιορτινό τραπέζι χωρίς να τους λείψουν βασικά αγαθά τις ημέρες του Πάσχα.

Οι γονείς των μαθητών του Αλμυρού δεν ξέχασαν ούτε φέτος το Πάσχα, τους συνανθρώπους τους που στερούνται ακόμη και βασικά αγαθά. Η πλούσια φιλανθρωπική δράση των δύο Συλλόγων, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με εκδηλώσεις και λαχειοφόρους, πιάνει τόπο, ανακουφίζοντας το δράμα κατοίκων της περιοχής, που αποτελούν τα θύματα της οικονομικής κρίσης.

Η βοήθεια για τις γιορτές αυτή τη φορά δόθηκε σε έξι οικογένειες από την ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για πολυμελείς οικογένειες, που πέρα από την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα, σε κάποιες περιπτώσεις δοκιμάζονται και από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στις οικογένειες, τα πακέτα με τα καλούδια για τις γιορτές, παραδόθηκαν λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Κρέας και άλλα τρόφιμα δόθηκαν στα μέλη των οικογενειών, που κατάφεραν να κάνουν Πάσχα, χάρη στις προσφορές των κατοίκων, που έδωσαν ό,τι μπόρεσε ο καθένας από το υστέρημά του.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που οι Σύλλογοι Γονέων, καταφέρνουν να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια σε κατοίκους της περιοχής- θύματα της κρίσης, που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία.

Διαχρονικά, διαθέτουν τα έσοδα από τη φιλανθρωπική τους δράση, ακόμη και για τη θέρμανση αυτών των νοικοκυριών, την εξασφάλιση των διδάκτρων για τα παιδιά οι γονείς των οποίων δεν μπορούν να τα στείλουν φροντιστήριο, αλλά και για δαπάνες υγείας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου