ΑΛΜΥΡΟΣ

Στον Αλμυρό η Δ. Κολυνδρίνη

στον-αλμυρό-η-δ-κολυνδρίνη-333476

Είχε συναντήσεις με κατοίκους και φορείς

Από το γραφείο Τύπου της υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ενημερωτικές συναντήσεις, μέσα σε ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα, με κατοίκους, κυρίως, αλλά και φορείς της περιοχής Αλμυρού, είχαν η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Συμμαχίας υπέρ των Πολιτών», του Κώστα Αγοραστού, στη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησαν στους Αγ. Θεοδώρους, στο Αχίλλειο και τον Πτελεό.

Στη διάρκεια των συναντήσεων αυτών η κ. Κολυνδρίνη και οι συνεργάτες της είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους πολίτες για το έργο που παρήχθη αυτή την τριετία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και να παρουσιάσουν το φιλόδοξο, αλλά και ρεαλιστικό, σχεδιασμό και την προοπτική για την πενταετία, που ξεκινά με αυτές τις εκλογές.

«Στη Θεσσαλία ξεκινούμε μία νέα προσπάθεια με ένα πολύτιμο αναπτυξιακό εργαλείο το ΣΕΣ, το νέο ΕΣΠΑ, έχοντας στη διάθεσή μας πόρους ύψους 540 εκατομμυρίων ευρώ περίπου. Το νέο ΕΣΠΑ αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για το μέλλον», τόνισε η κ. Κολυνδρίνη, υπογραμμίζοντας παράλληλα τις ευκαιρίες για την παραγωγή ενός ολοκληρωμένου έργου, αφού πλέον η περιφέρεια θα έχει και πόρους και από το Γεωργικό Ταμείο και από το Ταμείο Συνοχής.

Η κ. Κολυνδρίνη ενημερώθηκε και για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στις συγκεκριμένες περιοχές και σε πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας συζητήθηκαν τρόποι για την αντιμετώπισή τους.

Στο Σέσκλο

Είχε προηγηθεί αντίστοιχη επίσκεψη στο Σέσκλο, μετά από πρόσκληση του τοπικού συμβουλίου, όπου με τη συμμετοχή των μελών του, δημοτικών συμβούλων και πλήθους κατοίκων, έγινε μια γόνιμη συζήτηση, μέσα σε ένα εξαιρετικά καλό κλίμα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου