ΑΛΜΥΡΟΣ

Παράγοντας ανάπτυξης ο τουρισμός

παράγοντας-ανάπτυξης-ο-τουρισμός-333878

Τονίζει η παράταξη «Δρόμος ανατροπής για τη Θεσσαλία»

Τις προτάσεις και τις πρωτοβουλίες του συνδυασμού «Δρόμος ανατροπής για τη Θεσσαλία», για την ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και για την ανασυγκρότηση της υπαίθρου και της επιχειρηματικότητας, παρουσίασαν κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Σταμπουλή, περιόδευσαν χθες στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.

Το πρωί, στη διάρκεια επίσκεψης στο Αεροδρόμιο και τη συνάντηση με τον διευθυντή κ. Ευσταθίου, παρουσιάσθηκαν οι προτάσεις για την ανάπτυξη του αεροδρομίου που σήμερα δεν αξιοποιείται επαρκώς, για την ενίσχυση του τουρισμού στη Θεσσαλία.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι επισκέφθηκαν στον Πτελεό τον γυναικείο συνεταιρισμό «Φτελιά». Το απόγευμα έγινε περιοδεία στη Σούρπη, τη Μιτζέλα και την αγορά του Αλμυρού, ενώ το βράδυ σε εκδήλωση που έγινε στο Δημαρχείο Αλμυρού, παρουσιάσθηκε το πρόγραμμα για την ανάπτυξη της περιφέρειας, την ανασυγκρότηση της υπαίθρου, την παραγωγική αναβάθμιση των αγροτικών περιοχών και τη συμβολή του τουρισμού στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου