ΑΛΜΥΡΟΣ

Σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Νίκου Τσανή

σήμερα-τα-εγκαίνια-του-εκλογικού-κέντ-339429

Με μήνυμα του συνδυασμού «Στις 18 του Μάη αλλάζουμε τον Αλμυρό»

«Ούτε μια μέρα χαμένη. Στις 18 του Μάη αλλάζουμε τον Αλμυρό», είναι το μήνυμα που θα κυριαρχήσει σήμερα στο κέντρο του Αλμυρού, στην μεγάλη εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού Κέντρου της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Αλμυρού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νικ. Τσανής, τα μέλη του συνδυασμού και οι φίλοι της Κίνησης, απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις συνδημότισσες και τους συνδημότες να τιμήσουν με την παρουσία τους τη σημερινή εκδήλωση στις 8.30 μ.μ. στην αρχή του πεζόδρομου (Βασ. Κωνσταντίνου 125 και Θερμοπυλών).

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής: «Με πυξίδα τις αποφάσεις των λαϊκών συνελεύσεων, την Διακήρυξη Αρχών και τους Βασικούς Στόχους Προγράμματος διαμορφώνουμε μαζί με την τοπική κοινωνία όραμα και υλοποιήσιμο σχέδιο για τον τόπο μας.
Την Ενωτική Δημοτική Κίνηση, αναφέρει σε μήνυμά του για τα σημερινά εγκαίνια ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού κ. Νίκος Τσανής, στηρίζουν και πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της, δημότες που έχουν τις ικανότητες, τη δύναμη και είναι αποφασισμένοι να πρωταγωνιστήσουν ανιδιοτελώς για να διεκδικήσουμε ανταγωνιστικά καλύτερο μέλλον για την περιοχή μας και τους ανθρώπους της.

Ο τόπος μας βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Από όλους μας εξαρτάται αν θα βάλουμε τις βάσεις για την αναπτυξιακή ταυτότητα της περιοχής μας, αν θα διεκδικήσουμε την βελτίωση της ζωής μας, ή θα αφήσουμε να βαθύνουν τα αδιέξοδα και να ακολουθήσει η παρακμή. Ο Αλμυρός και η περιοχή του δεν έχει το δικαίωμα να χάσει άλλα πέντε χρόνια, πρέπει να αλλάξει σελίδα.

Ηρθε η ώρα, η ψήφος του δημότη να αποδειχτεί πιο ισχυρή από τις μεθόδους αυτών που έχουν μάθει να ικανοποιούν τα δικά τους μόνο συμφέροντα σε βάρος των δικαιωμάτων του συνόλου. Ελάτε μαζί μας να διεκδικήσουμε καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Σας καλώ όλους να στηρίξετε την Ενωτική Δημοτική Κίνηση, για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας, για να βάλουμε την περιοχή μας σε τροχιά ανάπτυξης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου