ΑΛΜΥΡΟΣ

Δίνουμε δύναμη στην ελπίδα

δίνουμε-δύναμη-στην-ελπίδα-348041

Για ένα καλύτερο μέλλον στον Αλμυρό και την ευρύτερη περιοχή

Αγαπητοί Συνδημότες, Φίλες και φίλοι

Ολοι γνωρίζουμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξει πορεία ο τόπος μας, ο Αλμυρός και η περιοχή του δεν έχει κανένα περιθώριο για άλλες χαμένες ευκαιρίες.

Για πρώτη φορά στην περιοχή μας, δημότες από όλο το πολιτικό φάσμα, βάζοντας στην άκρη τις ιδεολογικές διαφορές, χωρίς καμία κομματική εξάρτηση, χωρίς κομματική καθοδήγηση, χωρίς εξαρτήσεις από συμφέροντα, αποφασίσαμε να υψώσουμε το ανάστημά μας για να διεκδικήσουμε καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Η Ενωτική Δημοτική Κίνηση είναι συνδυασμός διαφορετικός από όλους τους άλλους γιατί γεννήθηκε μέσα από συζητήσεις, συσκέψεις, ανοικτές λαϊκές συνελεύσεις, δραστηριότητες για την ανάδειξη των προβλημάτων του τόπου μας και όχι σε κομματικά γραφεία ή κλειστές παρέες.

Εμείς έχουμε υλοποιήσιμο σχέδιο και όραμα για τον τόπο. Εδώ και μήνες το διαμορφώνουμε μαζί σας, το συν-διαμορφώνουμε με την τοπική κοινωνία. Οργανώσαμε συζητήσεις, συσκέψεις, λαϊκές συνελεύσεις, συνεντεύξεις τύπου και εκδηλώσεις δημόσιου διαλόγου σε όλες της περιοχές του Δήμου μας.

Οι άλλοι σιωπούν.

Δέκα μέρες πριν από τις εκλογές και δεν βρήκαν το κουράγιο, ούτε το πολιτικό ανάστημα να γράψουν δύο γραμμές για το παρόν και μέλλον του τόπου μας.

Τους έχουμε προσκαλέσει και προκαλέσει επανειλημμένα σε δημόσιο διάλογο, ιδιαίτερα τον δήμαρχο και τον επικεφαλή της παράταξης που εμφανίζεται ως συνέχεια της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο και δυστυχώς κάποιοι κρύβονται.

Ηρθε η ώρα να αναλύσουμε για άλλη μια φορά δημόσια το όραμα και το υλοποιήσιμο σχέδιο για καλύτερο μέλλον του τόπου μας. Να αποκαλύψουμε δημόσια με ερωτήματα προς κάθε κατεύθυνση τις εκδοχές της στασιμότητας και της οπισθοδρόμησης που βασανίζουν την περιοχή μας εδώ και χρόνια και δυστυχώς προσπαθούν για άλλη μια φορά με υποσχέσεις και συναλλαγές, με πιέσεις και απειλές να υφαρπάξουν την ψήφο των δημοτών.

Αγαπητοί συνδημότες

Κανείς δεν πρόκειται να κάνει για μας, αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε για τον τόπο μας.

Για να μπει ο Αλμυρός και η περιοχή μας σε τροχιά ανάπτυξης, για να αλλάξει σελίδα, πρέπει να παλέψει.

Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Γράφει ο Νίκος Τσανής,

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού

με τη Δημοτική Ενωτική Κίνηση

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου