ΑΛΜΥΡΟΣ

Νικ. Τσανής: Ο Αλμυρός γυρίζει σελίδα

νικ-τσανής-ο-αλμυρός-γυρίζει-σελίδα-349823

Κατάμεστη από πολίτες η κεντρική πλατεία Αλμυρού στην ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου

Μήνυμα ότι η αγανάκτηση και ο θυμός που νιώθουμε για αυτό που ζούμε σήμερα μπορεί να γίνει δύναμη αλλαγής για τον τόπος μας αύριο, ότι η τοπική κοινωνία έχει τη θέληση, έχει τη δύναμη να διεκδικήσει το μέλλον που της αξίζει, ότι ο Αλμυρός γυρίζει σελίδα, έστειλαν εκατοντάδες πολίτες από την κεντρική πλατεία του Αλμυρού, δίνοντας άλλη διάσταση, άλλα ανυπέρβλητα μεγέθη στην κεντρική προεκλογική πολιτική εκδήλωση και ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Νικ. Τσανή την Κυριακή.

Ξεπερνώντας τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες, η ανταπόκριση του λαού του Αλμυρού στο κάλεσμα της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Αλμυρού και του επικεφαλής της, υποψηφίου Δημάρχου κ. Νικ. Τσανή ήταν μαζική και το ακροατήριο με παλμό και χειροκροτήματα, έβαλε τη σφραγίδα του στη μεγάλη αλλαγή.

«Σας καλούμε με την ψήφο σας, είπε καταχειροκροτούμενος ο κ. Νικ. Τσανής, να δώσετε δύναμη στη διεκδίκηση του μέλλοντος που αξίζει ο Αλμυρός και η περιοχή του. Ηρθε η ώρα ο καθένας μας να στηρίξει με την ψήφο του το μέλλον της τοπικής μας κοινωνίας. Κανείς δεν πρόκειται να κάνει για μας, αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε για τον τόπο μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Τσανής τόνισε και τα εξής: «Οι υποψήφιοι της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης είμαστε απλοί πολίτες όπως και εσείς. Δεν είμαστε πολιτικοί του χθες, δεν ανήκουμε ούτε σε αυτούς που «μαζί τα έφαγαν». Είμαστε απογοητευμένοι και θυμωμένοι όσο και εσείς. Η βαθιά πολιτική και κοινωνική κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια δικαίωσε την επιλογή μας γιατί ανέδειξε σε όλο το μεγαλείο του το φαύλο και ανεπαρκές πολιτικό και δημοτικό κατεστημένο».

Αναφερόμενος στην Ενωτική Δημοτική Κίνηση, είπε πως «για πρώτη φορά στην περιοχή μας, δημότες από όλο το πολιτικό φάσμα, βάζοντας στην άκρη τις ιδεολογικές διαφορές, χωρίς καμία κομματική εξάρτηση αποφασίσαμε να υψώσουμε το ανάστημά μας, για να διεκδικήσουμε καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Στηριζόμαστε από την μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών που κατανοούν ότι το συμφέρον του τόπου και της κοινωνίας είναι συμφέρον όλων μας. Η δική μας νίκη θα είναι νίκη των δημοτών του Αλμυρού».

Η παράταξη του κ. Δήμαρχου έβαψε πράσινο τον δήμο Αλμυρού το 2006 και το 2010, ίσως τώρα τον θέλει πράσινο με μπλε αποχρώσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο δήμαρχος Αλμυρού ήταν ένας από τους λίγους δημάρχους που δήλωσε παρόν στην Ελληνογερμανική συνέλευση υπό του κ. Φούχτελ, o κ. Φούχτελ είναι αυτός που προβάλλει την πολιτική ιδιωτικοποίησης των κοινωνικών αγαθών».

Τέλος, αναφέρθηκε σε βασικούς άξονες του προγράμματος της νέας Δημοτικής Αρχής και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν την ερχόμενη Κυριακή ισχυρή εντολή στην Ενωτική Δημοτική Κίνηση, να βάλουν τον Αλμυρό στη νέα εποχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου