ΑΛΜΥΡΟΣ

Χωρίς οδηγό ασθενοφόρου το Κ.Υ. Αλμυρού

χωρίς-οδηγό-ασθενοφόρου-το-κ-υ-αλμυρού-351601

Το κενό θα καλυφθεί μετά τις εκλογές…

Χωρίς πρωινή βάρδια είναι το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού. Οι οδηγοί του ασθενοφόρου αποσπάστηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου για να καλύψουν τις κενές θέσεις που προέκυψαν με τις διαθεσιμότητες.

Οποτε παρουσιαστεί ανάγκη, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας Παναγιώτη Δαρειώτη, το ΚέντροΥγείας Αλμυρού εξυπηρετείται με ασθενοφόρο του Βόλου ή του Βελεστίνου (καθώς στο Βελεστίνο οι βάρδιες των οδηγών καλύπτονται για δεκαπέντε μέρες).

Το κενό αυτό θα αναπληρωθεί μετά τις εκλογές, αφού τότε εκτιμάται ότι θα έχει εκδοθεί το ΦΕΚ και θα διοριστούν στις θέσεις τους οι οδηγοί που βγήκαν σε διαθεσιμότητα.

Την Πέμπτη 8 Μαΐου, συμπληρώθηκε ο χρόνος απόσπασης (ένας μήνας) των δύο οδηγών του ασθενοφόρου του Αλμυρού στο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά πήρε παράταση για δέκα ημέρες επιπλέον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επέκταση των δέκα ημερών έγινε, ώστε να μπορέσουν οι οδηγοί ασθενοφόρου που έχουν προσληφθεί για το Νοσοκομείο Βόλου να φθάσει το ΦΕΚ διορισμού τους και να προλάβουν να εκπαιδευτούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου