ΑΛΜΥΡΟΣ

«Εφτασε η ώρα της μεγάλης ανατροπής στο Δήμο Αλμυρού»

εφτασε-η-ώρα-της-μεγάλης-ανατροπής-στ-358165

Τόνισε στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Τσανής

«Ψηφίζουμε για την περιοχή μας, ψηφίζουμε για δήμαρχο, ψηφίζουμε και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο για το καλό του τόπου μας. Γράφετε ιστορία σε αυτές τις εκλογές. Δώστε ισχυρή εντολή στην Ενωτική Δημοτική Κίνηση Αλμυρού. Έφτασε η ώρα της μεγάλης ανατροπής» τόνισε, μεταξύ άλλων, στις ομιλίες του σε Πτελεό και Σούρπη ο υπ. Δήμαρχος Αλμυρού κ. Νικ. Τσανής, απόλυτα αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Οι δημότες μας αντιμετωπίζουν ως την μοναδική δύναμη ελπίδας, ως την μοναδική δύναμη που αξίζει να εμπιστευτούν» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Δεσμεύομαι δημόσια, είπε ο κ. Τσανής, όπως και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, γνωρίζουμε τα προβλήματα και θα είμαστε καθημερινά στο πλευρό σας.

«Βέβαια είναι μια δύσκολη εκλογική μάχη, γιατί έχουμε απέναντι τα συμφέροντα και το δημοτικό κατεστημένο. Εμείς έχουμε πάρει την απόφαση να συγκρουστούμε με όλα τα «κακώς κείμενα» για το καλό του τόπου μας. Χρειαζόμαστε την δύναμη της ψήφου σας και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο» πρόσθεσε.

Την Κυριακή ζητάνε την ψήφο σας έξι συνδυασμοί, στην πραγματικότητα όμως,

δύο γραμμές βρίσκονται σε αντιπαράθεση για το μέλλον του τόπου μας, είπε ο υποψήφιος δήμαρχος και τόνισε: «Από την μια είναι το νέα, το άφθαρτο, η ανανέωση, από την άλλη το παλιό, οι καθεστωτικές πρακτικές, τα συμφέροντα των ημετέρων, η αδιαφάνεια και η κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος».

Για την εικόνα του κέντρου της πόλης του Αλμυρού, του Δάσους Κουρί, των ακτών, την κατάσταση στο δημοτικό φωτισμό, τη συντήρηση των δρόμων είπε ότι η δημοτική αρχή είναι παντελώς απούσα.

«Από αυτό το βήμα καταγγέλλω δημόσια την λειτουργία της δημοτικής αρχής υπέρ ημετέρων και εις βάρος των δημοτών. Η δημοτική αρχή σε Αλμυρό, Κοφούς, Ανάβρα επεκτείνει παράνομα το δημοτικό φωτισμό εκτός οικισμών για να εξυπηρετήσει ποιμνιοστάσια ημετέρων και όχι όλων των κτηνοτρόφων όπως είχε υποχρέωση» είπε.

Ο κ. Τσανής είπε ότι «κλειστά κυκλώματα» των παρατάξεων του Δημάρχου και του υποψήφιου της «Ευθύνης και Δημιουργίας» προσπαθούν για άλλη μια φορά με αθέμιτο τρόπο να υφαρπάξουν την ψήφο των δημοτών. «Εμείς καταγγείλαμε αυτές τις πρακτικές δημόσια και καλέσαμε όλους τους επικεφαλείς των συνδυασμών να τα καταγγείλουν χωρίς ανταπόκριση» πρόσθεσε.

Καλούμε, κατέληξε ο κ. Τσανής, όλους τους δημότες να τους απομονώσουν, να τους απαλλάξουν και την Κυριακή να τους στείλουν στα σπίτια τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου