ΑΛΜΥΡΟΣ

«Ζούμε το τέλος μίας εποχής» ~ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ

ζούμε-το-τέλος-μίας-εποχής-κεντρικη-370917

Στην αντεπίθεση πέρασε ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αλμυρού

Στείρα αντιπολίτευση, παλαιοκομματισμό και παρωχημένες αντιλήψεις καταλόγισε χθες στον ανθυποψήφιό του Δημήτρη Εσερίδη ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, στην κεντρική του ομιλία στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού.

Ο κ. Χατζηκυριάκος κάλεσε τους δημότες να προσέλθουν αύριο στην κάλπη με το δίλημμα «ποιος δήμαρχος και με ποιους συνεργάτες θα διαχειριστεί την υλοποίηση των σημαντικότατων έργων που η δημοτική αρχή Αλμυρού διεκδίκησε και πέτυχε».

«Θα τα εμπιστευτείτε σε πρόσωπα που δεν είχαν συμμετοχή και πολλές φορές ήταν αρνητικοί, διακατεχόμενοι από στείρα αντιπολιτευτική διάθεση;» αναρωτήθηκε ο κ. Χατζηκυριάκος και κατηγόρησε τον ανθυποψήφιό του Δημήτρη Εσερίδη, ότι «μέχρι χθες έπαιζε κρυφτό με την υποψηφιότητά του, εμφανιζόταν ως υποψήφιος Δήμαρχος, παραιτούνταν και μετά από κομματικές συσκέψεις, και ως εντολοδόχος του κόμματός του, εκτελεί τις εντολές του».

Ανταπαντώντας στην κριτική Εσερίδη ότι η κάλπη θα βάλει «τέλος στα «θα» της οκταετίας» ο κ. Χατζηκυριάκος είπε: «Εκμεταλλεύεται τις ανάγκες του κόσμου και μοιράζει θέσεις εργασίας, και τον κοροϊδεύει για να υφαρπάξει την ψήφο τους. Χθες, από τούτο το βήμα, σε μία παράκρουση και απέλπιδα προσπάθεια να πείσει το ακροατήριο για τη καταλληλότητά του ως Δήμαρχος, έσπειρε το τρόμο στο κόσμο με τις άναρθρες κραυγές του.»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε ότι: «Ο κόσμος γυρίζει τις πλάτες, στις συνδικαλιστικές κορώνες και τα παραληρήματα. Οδεύουμε προς το 2020, ο χρόνος και η κοινωνία δεν γυρίζει προς τα πίσω. Φαίνεται πως ξεχαστήκατε».

Μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηκυριάκος κατηγόρησε τον ανθυποψήφιό του ότι

«σ’ αυτές τις ιστορικές για το τόπο μας στιγμές, στις προκλήσεις των καιρών, τι άλλο επέδειξε, εκτός από παρωχημένες αντιλήψεις, που έρχονται από το μακρινό παρελθόν , το παλαιοκομματισμό, ξεπερασμένο από τα γεγονότα και τις ραγδαίες εξελίξεις που συντελούνται στη κοινωνία, στη χώρα και στο πολιτικό μας σύστημα;».

Επιπλέον είπε ότι ο κ. Εσερίδης «στο δημόσιο λόγο του, πριν από μέρες, έφθασε ο ίδιος και η κομματική του νομενκλατούρα, να ισχυρίζεται ότι τα μεγάλα έργα, δεν είναι του Δήμου, αλλά της Περιφέρειας, του Περιφερειάρχη και εκλεκτών του κόμματός του. Εχει ασθενική μνήμη και λησμονεί ότι ο Δήμος εκπόνησε μελέτες, δαπάνησε χρήματα, πάρθηκαν αποφάσεις από το δημοτικό του Συμβούλιο;».

Ζούμε το τέλος μιας εποχής, είπε ο κ. Χατζηκυριάκος και πρόσθεσε: «Απόψε, στέλνετε σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, το ελπιδοφόρο μήνυμα της νίκης. Σας ευχαριστώ από τη καρδιά μου, για τη μεγαλειώδη παρουσία σας. Στέλνετε το μήνυμα της νίκης της τοπικής αυτοδιοίκησης, των δυνάμεων της προόδου και του πολιτισμού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου