ΑΛΜΥΡΟΣ

Χάθηκαν δύο παλικάρια ~ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

χάθηκαν-δύο-παλικάρια-σοκ-απο-το-διπλο-372841

Σε τραγωδία κατέληξε η διασκέδαση των φίλων που επέστρεφαν από τη Λάρισα στον Αλμυρό

Απαρηγόρητος θρήνος από χθες στον Αλμυρό, μετά το διπλό θανάσιμο τροχαίο, με θύματα δύο νεαρά παιδιά, φίλοι μεταξύ τους. Αφησαν την τελευταία τους πνοή νωρίς το πρωί της Κυριακής, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Τα δύο παλικάρια από την περιοχή του Αλμυρού, διασκέδαζαν στη Λάρισα. Οι ανέμελες στιγμές και το κέφι διακόπησαν βίαια κατά την επιστροφή τους στον τόπο τους. Ο ένας από τους δύο ήταν να παρουσιαστεί το πρωί στην εργασία του…

Το τροχαίο – τραγωδία σημειώθηκε στις 7:30 το πρωί όταν το αυτοκίνητο με το oποίο επέστρεφαν τα δύο φιλαράκια από τη νυχτερινή έξοδό τους στη Λάρισα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στη χιλιομετρική θέση 334 του δυτικού παράδρομου της ΠΑΘΕ, κοντά στα διόδια Μοσχοχωρίου.

Ο 27χρονος οδηγός Παναγιώτης Αλογάρης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ υπέστη σοβαρό κρανιοεγκεφαλικό τραυματισμό, ο οποίος τον οδήγησε σε ακαριαίο θάνατο. Ο Παναγιώτης, καταγόμενος από τη Γαύριανη (Πλάκες), διέμενε και εργάζονταν στον Αλμυρό ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Ο 28χρονος συνεπιβάτης του, Βαγγέλης Τζουβάρας, εργαζόμενος στο δήμο Αλμυρού, σοβαρά τραυματισμένος, αλλά διατηρώντας τις αισθήσεις του εξήλθε από το αυτοκίνητο, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Σύρθηκε στο δρόμο, όσο του επέτρεπαν οι δυνάμεις του, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στο οδόστρωμα.

Αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για τα αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος φίλοι των δύο παιδιών επισημαίνουν ότι κανένα από τα δύο θύματα δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ και αποδίδουν το τροχαίο σε ενδεχόμενη βιασύνη των παιδιών να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των δύο παιδιών.

(πηγή φωτογραφίας: almyros.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου