ΑΛΜΥΡΟΣ

Ηταν στις 6.55 στο Δημαρχείο… ~ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ

ηταν-στις-6-55-στο-δημαρχείο-ο-νεοεκλεγε-375280

Ο Δημήτρης Εσερίδης με σεβασμό στο υπόλοιπο της θητείας του Β. Χατζηκυριάκου, ξεκίνησε από την επομένη των εκλογών να ενημερώνεται

Στις 10,54 ποσοστιαίες μονάδες κλείδωσε τελικά η διαφορά που έδωσε η κάλπη υπέρ του προερχόμενου από τη Ν.Δ. επικεφαλής του συνδυασμού «Αλμυρός – Ευθύνη και Δημιουργία» Δημήτρη Εσερίδη στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στον Αλμυρό.

Με το 55,27% των ψήφων από το σύνολο των εκλογικών τμημάτων (54/54) σφραγίστηκε η αδιαμφισβήτητη επιτυχία στον Αλμυρό του κ. Εσερίδη έναντι 44,73% των ψήφων που έλαβε ο απερχόμενος δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, και διαφορά ψήφων 1.314.

Μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων ο κ. Εσερίδης συγκέντρωσε στην Εκλογική Περιφέρεια Ανάβρας, 62,10%, και στη συνέχεια στην Εκλογική Περιφέρεια Αλμυρού, 57,11%, στην Εκλογική Περιφέρεια Σούρπης, 50,76 και στην Εκλογική Περιφέρεια Ανάβρας.

Θεαματικό ποσοστό ψήφων υπέρ του νεοεκλεγέντος δημάρχου έδωσε το συνοικιακό διαμέρισμα Αριλοχωρίου, 83,21%, αλλά και το εκλογικό διαμέρισμα της Αμαλιάπολης, 69,28%, των Κοκκωτών, 68,49% και των Αγίων Θεοδώρων 67,11%.

Στο μεταξύ, ο νέος Δήμαρχος Αλμυρού και οι συνεργάτες του, επισκέφτηκαν χθες το πρωί το Δημαρχιακό Μέγαρο, και στην συνέχεια την Πολεοδομία, το Αστυνομικό Τμήμα και την Δ.Ε.Υ.Α.Λ, δηλώνοντας ότι: «Δεν θα πάει καμία μέρα χαμένη για το δήμο».

Ακολούθησε μια πρώτη γνωριμία του κ. Εσερίδη με τους υπαλλήλους όλων των υπηρεσιών. Ο νέος δήμαρχος συνομίλησε μαζί τους και ενημερώθηκε σχετικά με τις τρέχουσες ανάγκες του Καλλικρατικού Δήμου έτσι ώστε να είναι καθόλα έτοιμος κατά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο κ. Εσερίδης τόνισε ότι: «Πρέπει όλοι μαζί να εργαστούμε σκληρά με συνέπεια και μεθοδικότητα για το καλύτερο μέλλον ολόκληρου του Δήμου για να οδηγηθούμε σύντομα στην πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας».

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου