ΑΛΜΥΡΟΣ

Αυτοσχέδιοι κάδοι για απορρίμματα

αυτοσχέδιοι-κάδοι-για-απορρίμματα-393719

Σεβαστείτε το περιβάλλον τονίζει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού

Βαρέλια που λειτουργούν σαν αυτοσχέδιοι κάδοι απορριμμάτων τοποθέτησε σε διάφορα σημεία ευθύνης του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού.

«Σεβαστείτε το περιβάλλον και ρίξτε τα σκουπίδια σας σε αυτούς τους κάδους» προτρέπει με ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού, τονίζοντας ότι: «Οι κυνηγοί και η εκλεγμένη Διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθεια για να διατηρείται καθαρό το περιβάλλον, γιατί θεωρούμε ότι αξίζει».

Οφείλουμε όλοι, καταλήγει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού, να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας.

Στο μεταξύ, στην ετήσια Γενική Συνέλευση, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού ενέκρινε ομόφωνα την έκθεση ελέγχου ελεγκτικής επιτροπής έτους 2013, όπως και τον προϋπολογισμό και τον απολογισμό του προηγούμενου οικονομικού έτους.

Μετά από ενημέρωση του προέδρου Δημήτρη Βελάνη και διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα και την έκτακτη εισφορά για την κυνηγετική περίοδο 2014-2015 για φιλοθηραματικούς σκοπούς.

Μεταξύ άλλων έγινε συζήτηση και λήψη απόφασης για τη μείωση του ενοικίου του Κυλικείου στο Κουρί κατά 20 % ύστερα από αίτηση του μισθωτή λόγω οικονομικών δυσκολιών και την εκποίηση της μηχανής του Συλλόγου ΧΤ 125.

Για το κυλικείο στο Κουρί θα ακολουθήσει ανακοίνωση υποβολής προσφορών για την επισκευή και ανακαίνιση χώρων υγιεινής.

Ο Σύλλογος αποφάσισε και έχει ήδη ξεκινήσει την ενημέρωση για τον εμβολιασμό των σκύλων και την ηλεκτρονική ταυτότητα.

Θετικές εξελίξεις

Ευνοϊκές ρυθμίσεις υπήρξαν στην έκδοση και ανανέωση αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος ενημερώνει ότι πλέον δεν υφίσταται ποινική ευθύνη κυνηγών αν τα όπλα κατοχής δηλώνονται αυτοβούλως. Η εξέλιξη αυτή κρίνεται θετική, καθώς το χειμώνα παρουσιάστηκε το φαινόμενο κυνηγοί να παραπέμπονται στο Αυτόφωρο, αφού σε τροχαίους ελέγχους διαπιστωνόταν ότι κατείχαν παράνομα όπλα.

Μετά την ισχύ των καινούργιων ρυθμίσεων, σύμφωνα με το ΦΕΚ Α 73 τον Μάρτιο του 2014, το ποσό καταβολής για την ανανέωση των κυνηγετικών όπλων κατέβηκε στα 30 ευρώ από 120 ευρώ που ήταν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου