ΑΛΜΥΡΟΣ

Αρχισαν οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ Αλμυρού

αρχισαν-οι-εγγραφές-στο-κδαπ-αλμυρού-409685

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εγγραφής των παιδιών που επιθυμούν να συμμετέχουν στις ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, για τη σχολική χρονιά 2014 – 2015, μέσω του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μητέρες μισθωτές στον ιδιωτικό τομέα, άνεργες (με δελτίο ανεργίας σε ισχύ), αυτοαπασχολούμενες – ελεύθεροι επαγγελματίες,άμεσα ασφαλισμένες στον Ο.Γ.Α.

Το οικογενειακό εισόδημα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 27.000 ευρώ για μητέρες που έχουν έως δύο παιδιά, τις 30.000 ευρώ για μητέρες που έχουν τρία παιδιά, τις 33.000 ευρώ για μητέρες που έχουν τέσσερα παιδιά και τις 36.000 ευρώ για μητέρες που έχουν από πέντε παιδιά και άνω. Το συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν μπορεί να υπερβαίνει σε καμία περίπτωση το ποσό των 36.000 ευρώ.

Ολες οι αιτούσες θα υποβάλλουν πρωτότυπα ή επίσημα αντίγραφα των παρακάτω δικαιολογητικών στο γραφείο του Κ.Δ.Α.Π. Αλμυρού, τις πρωινές ώρες μέχρι 1 Αυγούστου 2014.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν με τις αιτήσεις εγγραφές είναι αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου και εκκαθαριστικό σημείωμα για το οικονομικό έτος 2014.

Για τις μισθωτές, βεβαίωση εργοδότη η οποία να αναγράφει το είδος της απασχόλησης (πλήρης ή μερική απασχόληση, αορίστου ή ορισμένου χρόνου) και αντίγραφο της αναγγελίας πρόσληψης ή εργόσημο. Για τις επαγγελματίες, αντίγραφο έναρξης επιτηδεύματος στη Δ.Ο.Υ., βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ότι είναι ασφαλισμένη και υπεύθυνη δήλωση περί μη διακοπής της υπαγωγής στον ασφαλιστικό φορέα. Για τις αυτοαπασχολούμενες, βεβαίωση ασφάλισης από τον ΟΓΑ ότι είναι άμεσα ασφαλισμένες κατά το τελευταίο έτος και για τις άνεργες αντίγραφο δελτίου ανεργίας σε ισχύ που να έχει εκδοθεί πριν τις2-7-2014 και αντίγραφο -βεβαίωση εξατομικευμένης προσέγγισης από τον ΟΑΕΔ.

Να σημειωθεί ότι οι μητέρες που δεν θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα θα έχουν μηνιαία οικονομική συνδρομή για τη συμμετοχή των παιδιών τους στις δραστηριότητες του Κ.Δ.Α.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου