ΑΛΜΥΡΟΣ

2η Γιορτή Βιβλίου στον Αλμυρό

2η-γιορτή-βιβλίου-στον-αλμυρό-410361

Ξεκινά την Τετάρτη 30 Ιουλίου

Με τη συμμετοχή όλων των βιβλιοπωλείων και την αισιοδοξία ότι το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλμυρού εισέρχεται στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση της Γιορτής Βιβλίου, που θα ανοίξει τις πύλες της την Τετάρτη, 30 Ιουλίου.

Η Γιορτή Βιβλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 3 Αυγούστου. Θα πλαισιώνεται από σειρά εκδηλώσεων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν παρουσιάσεις βιβλίων, ανάπτυξη παιδικών δραστηριοτήτων ακόμη και fashionshow.

Για την πραγματοποίησή της, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλμυρού λαμβάνει ήδη τα πρώτα θετικά μηνύματα και πλέον ρυθμίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε έστω και πρόσκαιρα να απομακρυνθεί το κακό κλίμα στην αγορά και να εμπεδωθεί η συλλογικότητα και η ομαδικότητα.

«Οι βιβλιοπώλες συνεργάζονται και εκπέμπουν ένα ομαδικό κλίμα. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλη η εμπορική αγορά συνεργαζόμενοι υπό την ομπρέλα του fashionshow. Κανείς εν μέσω κρίσης δεν πρέπει να είναι μόνος» λέει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Παναγιώτης Μπούντης.

Οι εκδηλώσεις

Ειδικότερα την ημέρα έναρξη της Γιορτής θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση παιδικού βιβλίου από τη συγγραφέα Ελενα Ταβλοπούλου. Επιπλέον το Σάββατο, 2 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση μυθιστορήματος από τον Αλέξανδρο Νίκα. Την τελευταία ημέρα της έκθεσης την Κυριακή, 3 Αυγούστου, θα διοργανωθεί fashionshow με τη συμμετοχή πολλών καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ.

Η Εκθεση

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ. Ο κάθε βιβλιοπώλης θα έχει τον πάγκο του και το διακριτικό λογότυπό του. Με στόχο τη γνωριμία με το βιβλίο, θα υπάρχουν ποσοστά έκπτωσης, που ανάλογα με τον κάθε επαγγελματία, θα ξεκινούν από 10% και μπορεί να φτάνουν και στο 50% της αρχικής τιμής.

Η Γιορτή Βιβλίου διοργανώνεται στην πόλη για δεύτερη φορά. Λόγω της επιτυχούς έκβασής της πέρυσι ο χρόνος διάρκειάς της αυξήθηκε σε πέντε μέρες από τρεις που ήταν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου