ΑΛΜΥΡΟΣ

Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι Οργανισμών και Επιχειρήσεων στον Αλμυρό

ανακοινώθηκαν-οι-νέοι-αντιδήμαρχοι-κ-413333

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΔΗΜ. ΕΣΕΡΙΔΗ

Στέλνοντας το μήνυμα ότι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να εκβιάσουν τη νέα δημοτική αρχή Αλμυρού προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων ματαιοπονούν, ο νέος δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, σε συγκέντρωση του ψηφοδελτίου του χθες ανακοίνωσε τους καινούργιους αντιδημάρχους και προέδρους Επιχειρήσεων και Οργανισμών που θα αναλάβουν χαρτοφυλάκια στις 7 Σεπτεμβρίου στο δήμο Αλμυρού για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.

Αναλυτικά ο κ. Εσερίδης θα αναλάβει καθ’ ολοκληρίαν τη διεύθυνση Προγραμματισμού, πληροφορικής και διοικητικών υπηρεσιών, ενώ θα ορίσει για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Νικόλαο Καλλέ και πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Αλμυρού τον κ. Ηλία Δαλακούρα.

Αντιδήμαρχος τοπικής οικονομικής ανάπτυξης θα αναλάβει ο κ. Μιχάλης Μακρής καθώς και πρόεδρος της επιτροπής ποιότητας.

Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας θα προταθεί ο κ. Αριστείδης Καραγιώργος. Επίσης, θα οριστεί εντεταλμένος σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα αγροτικής παραγωγής, γεωργικής ανάπτυξης, ζωικής παραγωγής.

Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής, καθαριότητας, πρασίνου, ανακύκλωσης και κίνησης οχημάτων θα αναλάβει ο κ. Κωνσταντίνος Βαλαμούτης.

Αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών θα οριστεί ο κ. Ευάγγελος Καλαντζής.

Πρόεδρος ΝΠΔΔ θα τοποθετηθεί η κ. Μαρία Σταυραντώνη, ενώ ο κ. Αργύρης Ρούσσας θα οριστεί ως Αντιπρόεδρος ΝΠΔΔ, Κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, παιδικών σταθμών, παραβατικότητας, ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο σπίτι, θέματα υγείας, ο οποίος ως εντεταλμένος σύμβουλος Δημάρχου θα έχει υπό την ευθύνη θέματα αθλητισμού, προγράμματα και δράσεις στον τομέα του αθλητισμού, διαχείριση αθλητικών εγκαταστάσεων, προγράμματα μαζικού αθλητισμού. Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου πρόληψης παραβατικότητας.

Εντεταλμένος σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα καθαριότητας, πρασίνου, περιβάλλοντος, πολιτικής προστασίας, της τοπικής κοινότητας Ανάβρας και υπεύθυνος στις αποκεντρωμένες υπηρεσίες της εν λόγω Τοπικής Κοινότητας θα αναλάβει ο κ. Δημήτρης Δημάκης. Επίσης και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Επιχείρησης Οθρυος.

Εντεταλμένος σύμβουλος Δημάρχου θα οριστεί και ο κ. Κωνσταντίνος Νικοβιώτης σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, με αρμοδιότητες σε θέματα ΟΓΑ, κοινωνικής φροντίδας, έκδοσης πιστοποιητικών οικονομικής αδυναμίας, μέριμνα για την καταβολή επιδομάτων, προστασία και προαγωγή της δημόσιας υγείας, υγειονομικός έλεγχος των δημοτικών δεξαμενών νερών, κανόνες υγιεινής στα σχολεία, προγράμματα εμβολιασμού και πληροφόρηση δημοτών για θέματα δημόσιας υγείας.

Στη συγκέντρωση του ψηφοδελτίου του ο κ. Εσερίδης δεσμεύτηκε ότι η νέα δημοτική αρχή δεν θα κάνει πίσω σε καμία από τις προγραμματικές της δεσμεύσεις.

Ο ίδιος δήλωσε: «Κάποιοι που νομίζουν ότι μπορούν να μας εκβιάσουν προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων τους, ματαιοπονούν. Κάποιοι «καλοφαγάδες» του Δήμου ή προμηθευτές, να το γνωρίζουν από τώρα ότι από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά η πόρτα του γραφείου προμηθειών του Δήμου και των τεχνικών υπηρεσιών γι’ αυτούς θα είναι κλειστή. Θέλω να ενημερώσω όλους τους δημότες, όλου του Καλλικρατικού Δήμου, ότι ήδη αυτή τη στιγμή έχουμε εκπονήσει ένα σχέδιο δράσης και έργων 100 ημερών, το οποίο να είστε σίγουροι ότι θα το υλοποιήσουμε. Είμαστε πρακτικοί άνθρωποι, ρεαλιστές και μας ενδιαφέρει η ουσία των έργων».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου