ΑΛΜΥΡΟΣ

Παρατημένο το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Ευξεινούπολης

παρατημένο-το-πρώην-κοινοτικό-κατάστ-423896

Εικόνες εγκατάλειψης χαρακτηρίζουν το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Ευξεινούπολης. Στον προαύλιο χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος αλλά και στο υπόγειο η υφιστάμενη κατάσταση ξεπερνά κάθε φαντασία.

Σωρός αντικειμένων ορθώνουν βουνό μέχρι το ταβάνι στο υπόγειο του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος. Καρέκλες, κρεβάτια, κάλπες, όργανα γυμναστικής, σάκοι με κοινοτικά αρχεία είναι τοποθετημένα έτσι ώστε όχι μόνο τάξη να μην υπάρχει αλλά και ο επισκέπτης να νομίζει ότι βρίσκεται σε σκουπιδότοπο.

Στην πίσω αυλή επίσης οι εικόνες είναι αποθαρρυντικές. Στο χώρο υπάρχει ένα μικρό λεωφορείο, ενώ εγκαταλειμμένα παλιά κομμάτια περίφραξης, αξεσουάρ, φωτιστικά, σωλήνες από γεωτρήσεις είναι διάσπαρτα πεταμένα δεξιά και αριστερά κ.α.

Στο σιντριβάνι της Πλατείας, τα σκουπίδια είχαν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος. Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης Αργύρης Τέφογλου σε συνεργασία με δημοτικό υπάλληλο, άδειασε το σιντριβάνι από το νερό, ώστε να καθαριστεί, να επανατροφοδοτηθεί και να παραδοθεί και πάλι στους κατοίκους καθαρό και περιποιημένο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου