ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλμυρού

συνεδριάζει-η-οικονομική-επιτροπή-το-429460

Εννέα αιτήματα πολιτών για ρύθμιση οφειλών θα συζητήσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού, η οποία καλείται σε συνεδρίαση αύριο, Τετάρτη, στη 1 το μεσημέρι.

Ανταπόκριση στο θέμα ρύθμισης των οφειλών μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να εφαρμοστεί το σύστημα αποπληρωμής με 24 δόσεις υπήρξε από τους δημότες Αλμυρού.

Οι οφειλές στο δήμο Αλμυρού είναι ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και αφορούν κυρίως σε Επεκτάσεις Εκτός Σχεδίου Πόλεως και εισφορές σε γη και χρήμα.

Στην Οικονομική Επιτροπή θα συζητηθούν ακόμη η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου και η έγκριση πρωτογενών αιτημάτων αλλά και του διαγωνισμού «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων του δήμου».

Η συνεδρίαση θα αποφασίσει για την επανάληψη του διαγωνισμού εκμίσθωσης του δημοτικού καταστήματος πλαζ στην Τ. Κ. Αμαλιάπολης, ενώ θα συζητήσει την αγωγή εργολάβου που εκτέλεσε απευθείας έργο στον πρώην δήμο Πτελεού και στρέφεται κατά του δήμου Αλμυρού επειδή είναι ο καθολικός διάδοχός του.

Η ημερήσια διάταξη του συμβουλίου περιλαμβάνει εκμισθώσεις αγροτεμαχίων, αιτήματα ενδιαφερόμενων για συμμετοχή στην ετήσια εμποροπανήγυρη Αλμυρού για μείωση των τελών και πέντε αιτήσεις δημοτών για συμβιβασμό και παραίτηση από ένδικα μέσα.

Ακόμη θα συζητηθεί η αίτηση ιδιοκτήτη Ι.Χ. για αποζημίωση λόγω ζημιών που υπέστη το αυτοκίνητό του από λακκούβα και οι αιτήσεις δύο δημοτών για λανθασμένη αποτύπωση των ιδιοκτησιών τους στους κτηματολογικούς χάρτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου