ΑΛΜΥΡΟΣ

Σε αγορά ακινήτου προχωρούν οι κυνηγοί

σε-αγορά-ακινήτου-προχωρούν-οι-κυνηγο-450574

Για την κάλυψη των στεγαστικών τους αναγκών

Τη διακήρυξη του διαγωνισμού για την αγορά ακινήτου προκειμένου να λύσει το στεγαστικό ετοιμάζει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου πήρε απόφαση στην τελευταία συνεδρίασή του για την αγορά του ακινήτου, καθώς η σύμβαση για τα γραφεία που στεγάζεται σήμερα έληξε.

Για τις ανάγκες στέγασης της κυνηγετικής κοινότητας απαιτείται ακίνητο 40-60 τετραγωνικών που να βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Ο Σύλλογος ανέθεσε ήδη σε μηχανικό τη σύνταξη της διακήρυξης. Σύμφωνα με τα δεδομένα που θέτουν οι κυνηγοί, το ακίνητο θα πρέπει να είναι κατασκευής μετά το 1980.

Η δημοπρασία προβλέπεται να γίνει σε δύο φάσεις, που θα περιλαμβάνουν την κατάθεση προσφορών και τη διεξαγωγή της δημοπρασίας. Οι προσφορές θα κατατίθενται σε επιτροπή που όρισε ο Σύλλογος η οποία θα συντάξει και τη σχετική έκθεση.

Στη δημοπρασία θα λάβουν μέρος μόνο εκείνοι των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα από την επιτροπή.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δημήτρης Βελάνης εκτιμά ότι η διακήρυξη θα είναι έτοιμη τις επόμενες εβδομάδες με στόχο τον Οκτώβριο – Νοέμβριο να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και ο Σύλλογος να έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα στέγασης των δραστηριοτήτων του.

Εξάλλου η σύμβαση του Κυνηγετικού Συλλόγου για τα γραφεία του στις εργατικές κατοικίες Αλμυρού έληξε. Η παραχώρηση ακινήτων του ΟΑΕΔ στο δήμο Αλμυρού, όπως αυτό των γραφείων το Κυνηγετικού, έληξε, καθώς συμπληρώθηκαν τα 20 έτη και η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να διαπραγματευτεί νέα σύμβαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου