ΤΟΠΙΚΑ

Τρίτη δύναμη στη Μαγνησία η Χρυσή Αυγή

τρίτη-δύναμη-στη-μαγνησία-η-χρυσή-αυγή-700366

Ωστόσο, με απώλεια έδρας και ψήφων συγκριτικά με το 2012

Συνολικά 8.576 άτομα ψήφισαν Χρυσή Αυγή στη Μαγνησία στις βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών και κατέλαβε την 3η θέση με ποσοστό 7,43% ωστόσο έχασε την έδρα της στη Μαγνησία.

Συγκριτικά με τον Ιούνιο του 2012, φαίνεται πως η Χρυσή Αυγή στη Μαγνησία, έχασε συνολικά 617 ψήφους αφού είχε λάβει 8.576 ψήφους και ποσοστό 7,43%.

Η Χρυσή Αυγή μάλιστα κατέγραψε σημαντικές εκλογικές απώλειες χάνοντας την μια κοινοβουλευτική έδρα στο Νομό Μαγνησίας. Πρώτος σε ψήφους από την Μαγνησία αναδείχθηκε ξανά ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος με 5.309 ψήφους.

Με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος έκανε την εξής δήλωση: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον ωραίο αγώνα που δώσατε σε ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικά στον νομό Μαγνησίας, απέναντι σε ένα πανίσχυρο αλλά όχι ανίκητο σύστημα. Χαιρετώ έναν – έναν ξεχωριστά τους χιλιάδες Ελληνες και τις χιλιάδες Ελληνίδες της Μαγνησίας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Θα συνεχίσω να τους εκπροσωπώ με όλες μου τις δυνάμεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας ως επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής».

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου