ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Μουσικό χωριό» με εκπλήξεις

μουσικό-χωριό-με-εκπλήξεις-764150

Πλούσιες εκδηλώσεις περιλαμβάνονται στην τέταρτη περίοδο των εκδηλώσεων και των παράλληλων δράσεων του «Μουσικού χωριού», που πραγματοποιούνται στον Αγιο Λαυρέντιο με τη συμμετοχή αξιόλογων δημιουργών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα Τετάρτη 29 Αυγούστου, 18.00 – 19.30, στην πλατεία Χατζίνη, διοργανώνονται ανοικτές απογευματινές πρόβες κουκλοπαιχτών και μουσικών. Στις 22.30 στον χώρο του παλιού στρατώνα, σειρά έχουν τα «Νυχτοπερπατήματα» με τους Ειρήνη Σγουρίδου (φλάουτο, φωνή), Πάνο Αθνσπλο (πιάνο, φωνή).

Αύριο Πέμπτη 30 Αυγούστου, 18.00 – 19.30, στην πλατεία Χατζίνη, διοργανώνονται ανοικτές απογευματινές πρόβες κουκλοπαιχτών και μουσικών. Στις 21.00, στον χώρο του παλαιού στρατώνα, θα πραγματοποιηθεί παράσταση κουκλοθεάτρου της ομάδας «Une Tribu» από το Βέλγιο, για όλες τις ηλικίες. Σύλληψη – ερμηνεία Michel Villée, Noémie Vincart. Με την υποστήριξη του Théâtre Fabrique / Service des Arts de la Scène της Hainaut. Στις 22.00 στην κεντρική πλατεία, διοργανώνεται παράσταση κουκλοθεάτρου για όλες τις ηλικίες από την ομάδα TERATO puppet theatre και την Ερατώ Σιωροπούλου.

Μεθαύριο Παρασκευή 31 Αυγούστου, 18.00 – 19.30, στην πλατεία Χατζίνη, διοργανώνονται ανοικτές απογευματινές πρόβες κουκλοπαιχτών και μουσικών. Στις 21.00, στον Αγιο Απόστολο, θα εμφανιστεί το «Inside Out Trio», που απαρτίζουν οι μουσικοί Eυγένιος Βούλγαρης – γυαλί ταμπούρ, Fausto Sierakowski – άλτο σαξόφωνο, Κώστας Τσαρούχης – κοντραμπάσο.

Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, 18.00 – 19.30, στην πλατεία Χατζίνη, θα γίνουν ανοικτές απογευματινές πρόβες κουκλοπαιχτών και μουσικών. Στις 21.00 στο σχολείο, θα πραγματοποιηθεί συναυλία των « SInafi Trio», που είναι οι Ασινέθ Φωτεινή Κοκκάλα κανονάκι, Μαρίνα Λιόντου Mohamend ούτι και Ελενα Μουδίρη Χασιώτου φωνή & κρουστά, τρεις γυναίκες μουσικοί από την Ελλάδα που συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη. Στις 22.30 στην κεντρική πλατεία θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση εργαστηρίου πνευστών Song & Wind και θα ακολουθήσει το τελικό πάρτι λήξης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου