ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχεται η «Αγρια δύση» στον Βόλο

ερχεται-η-αγρια-δύση-στον-βόλο-769102

Στάση στον Βόλο θα κάνει το ελληνικό γουέστερν «Αγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη. Η παράσταση που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τρίτη 28 Αυγούστου στις 9.15 το βράδυ, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Η «Αγρια Δύση» είναι ένα ελληνικό γουέστερν στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσυ Μάλφα, Πηνελόπη Πλάκα και ο Τάσος Κονταράτος και είναι μια παράσταση-παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών και της Create4art .

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μπέσυ Μάλφα, τα σκηνικά η Λία Ασβεστά, τη μουσική ο Γιώργος Χατζής, τα κοστούμια η Ελένη Μπλέτσα και το μακιγιάζ η Σταυρούλα Σγούρου.

Η παράσταση έχει ανέβει ήδη σε δεκάδες πόλεις ανά την Ελλάδα ενθουσιάζοντας το κοινό το οποίο «μεταφέρεται» στην πανέμορφη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Λιβανιάννα των Σφακιών για να απολαύσει ένα ξεχωριστό, γεμάτο χιούμορ, έξυπνες ατάκες, γρήγορο ρυθμό και με πολύ γέλιο γουέστερν.

Μια οικογενειακή επιχείρηση, ένα ξενοδοχείο, χωρίς πελάτες, χωρίς νερό, χωρίς τηλέφωνο, λόγω της οικονομικής κρίσης δοκιμάζει τις αντοχές των σχέσεων της μάνας (Μπέσυ Μάλφα) με τα δίδυμα παιδιά της (Πηνελόπη Πλάκα, Τάσος Κονταράτος). Ένας παλιός , ανεκπλήρωτος έρωτας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) της μάνας θα κάνει την εμφάνισή του 25 χρόνια αργότερα και θα φέρει προβλήματα αφού μέσα σε όλα ξεκινά και ένα τρελό κυνήγι θησαυρού, για ένα κρυμμένο διαμάντι που φέρνει στην επιφάνεια άδηλα μυστικά, ανατροπές, ίντριγκες, γέλιο και πολλή τρυφερότητα, πριν από τη λύση.

«Μια κωμωδία με πολύ πιστολίδι, κρητική λεβεντιά και ελληνική περηφάνια» υπογραμμίζουν οι δημιουργοί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου