ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία στην Ανω Κερασιά

συναυλία-στην-ανω-κερασιά-770277

Μια όμορφη παράδοση συνεχίζεται στον μαγικό χώρο της Ανω Κερασιάς στη θέση «Τσαϊρη», όπου διοργανώνεται συναυλία για την πανσέληνο μεθαύριο Σάββατο 25 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων και Τεχνικών Εργων Θεσσαλίας και Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου και τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με αφορμή την πανσέληνο του Αυγούστου.

Μαζί με τον συνθέτη – ενορχηστρωτή Ζαφείρη Κουκουσέλη θα είναι η Ζωή Τζαλαβρέτα, ο Κώστας Ζεμπίλας, ο Δημήτρης Μπεφάνης και ο Γιάννης Κουκουσέλης. Συμμετέχει η Μαριάννα Λούμα. Στον φιλόξενο και δροσερό χώρο στην Ανω Κερασιά θα ακουστούν τραγούδια για το φεγγάρι και επιλεγμένα τραγούδια από τους μεγάλους δημιουργούς Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Σαββόπουλο, Μάνο Ελευθερίου, Νίκο Αντύπα, Λίνα Νικολακοπούλου, Μάνο Λοΐζο, Μίλτο Πασχαλίδη, Γκόραν Μπρέγκοβιτς, Μίμη Πλέσσα, Θάνο Μικρούτσικο, Απόστολο Καλδάρα, Νότη Μαυρουδή κ.ά.

Θα προηγηθεί το αφηγηματικό δρώμενο «Παραμύθια κάτω από το φεγγάρι» από τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Αφήγησης με τρία νυχτερινά παραμύθια. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου