ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» από την ομάδα «Αντίσκηνο»

απόψε-τρώμε-στης-ιοκάστης-από-την-ομ-797980

Η ομάδα θεάτρου και τεχνών «Αντίσκηνο» παρουσιάζει το έργο του Άκη Δήμου «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» σήμερα Σάββατο 14 Ιουλίου, αύριο Κυριακή 15 Ιουλίου και μεθαύριο Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 21.30 στην πλατεία Κυλινδρά στην Αλλη Μεριά, με είσοδο ελεύθερη.

Μια μεγαλοαστική οικογένεια ετοιμάζεται για δείπνο. Την φαινομενική ηρεμία του σπιτιού ετοιμάζεται να ταράξει η άφιξη ενός περίεργου καλεσμένου! Έρχεται να τους τρομάξει, να τους αναστατώσει ή να τους προειδοποιήσει; Ένα έργο για μια Ιοκάστη, για έναν σύζυγο που ζωντανεύει, μια ζωντανή που όλοι τη νομίζουν πεθαμένη, έναν από μηχανής αλλοδαπό «μπάτλερ», έναν εραστή με πολιτικές φιλοδοξίες, μια ανικανοποίητη μαγείρισσα με ισχυρό μητρικό ένστικτο κι έναν αμαρτωλό πιανίστα με αδυναμία στους άντρες από το εξωτερικό.

Τους χαρακτήρες ενσαρκώνουν οι Πόπη Νεγιάννη, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Κουτσοδημήτρης, Λεωνίδας Αχλαδιώτης, Γεωργία Κωστούλα, Νικόλας Παπαθανασίου και Ελισσάβετ Πετούση.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Τσιάκας, τα σκηνικά – κοστούμια ο Απόστολος Ντέρτσας. Μουσική επιμέλεια Νικόλας Παπαθανασίου, κομμώσεις Λεωνίδας Αχλαδιώτης. Η παράσταση είναι παραγωγή της ομάδας «Αντίσκηνο 2018» και εντάσσεται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Άλλης Μεριάς «Κυλινδράς 2018».

Χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου