ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία με την «Ιωνία»

συναυλία-με-την-ιωνία-802300

Τη συναυλία με τίτλο «Γέφυρες» παρουσιάζουν η «ΙΩΝΙΑ» μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και τον Βασίλη Αγροκώστα την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο Ν. Ιωνίας.

Η «ΙΩΝΙΑ», ως εκπρόσωπος της παραδοσιακής μουσικής με την 16μελή ορχήστρα και την 180μελή χορωδία, (παιδική – εφηβική – ενηλίκων), ο Χρήστος Μάστορας, ως εκφραστής της σύγχρονης μουσικής, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες», μια από τις καλύτερες φωνές της γενιάς του, πολυτάλαντος, αφού γράφει και στίχους και μουσική κι ο Βασίλης Αγροκώστας, ο ερμηνευτής που ταξιδεύει από την Ανατολή ώς τη Δύση, παρουσιάζουν μια καινοτόμα, πρωτοποριακή και υψηλού επιπέδου συναυλία, απλώνοντας «Γέφυρες» ανάμεσα σε ετερόκλητα μουσικά είδη.

Αποδεικνύοντας, έτσι, ότι η μουσική δεν περιχαρακώνεται σε μονοδιάστατα καλούπια, αλλά όλα τα είδη της μπορούν να γίνονται προσιτά σε όλους εφόσον παρουσιάζονται με φρέσκια ματιά, σεβασμό και συνέπεια

Την ορχήστρα «ΙΩΝΙΑ» απαρτίζουν οι Δημήτρης Δεμελής βιολί, Σταύρος Κουσκουρίδας κλαρίνο, Νίκος Μούτσελος γκάιντα, Γιάννης Γκαβαρδίνας σαντούρι, Δημήτρης Μαμούρης ούτι, Γιώργος Διαμαντόπουλος κανονάκι, Χ. Χατζηγεωργίου ακορντεόν, Θανάσης Μπασδάνης μαντολίνο, Γιώργος Χαρίτος κανονάκι, Δημήτρης Χατζηγεωργίου σαντούρι, Αντώνης Βούλγαρης λαούτο, Στέφανος Κωστόπουλος κιθάρα, Φίλιππος Ρέτσιος μπάσο, Κασσιανή Αμυγδαλίτση πιάνο, Νίκος Μυλωνάς ψ. κρουστά, Νεκτάριος Δεμελής π. κρουστά.

Τη διδασκαλία – διεύθυνση Χορωδιών ανέλαβε η Κορνηλία Φραγκογιάννη και την καλλιτεχνική διεύθυνση ο Νεκτάριος Δεμελής. Υπεύθυνη προβολής της «ΙΩΝΙΑΣ» είναι η Βούλα Τουλούδη. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00. Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στην προπώληση και 13 ευρώ στο ταμείο. Προπώληση πραγματοποιείται στον Μουσικό Οίκο Κεχαΐδη, 28ης Οκτωβρίου 118 (2421 037891), στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, Σταδίου και Μανδηλαρά (2421091150) και το ζαχαροπλαστείο Στεργιάδης, Αναλήψεως 146 (2421 058585).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου