ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Μικροί – μεγάλοι στη σκηνή»

μικροί-μεγάλοι-στη-σκηνή-79139

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου για παιδιά και νέους, θα παρουσιάσει αύριο Τρίτη 20 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορφανοτροφείου Βόλου, την παράσταση «Μικροί – μεγάλοι στη σκηνή».

Η παράσταση προσφέρεται στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ιδρυμα του Ορφανοτροφείου Βόλου, αλλά θα κληθούν να προσέλθουν παιδιά μελών του Δικηγορικού Συλλόγου και όλα τα παιδιά της πόλης που θα θελήσουν να την παρακολουθήσουν.

Θα παρουσιαστεί επίσης την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον».

Η Θεατρική Σκηνή Δικηγόρων Βόλου και Συνεργαζομένων «Αθέμιτος» ετοίμασε με κέφι ένα θέαμα για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, με την ταυτόχρονη παρουσία στη σκηνή παιδιών και ενηλίκων μελών του και με διπλή «ταχύτητα», αφού το θέαμα περιέχει πρώτα ένα θεατροποιημένο παραμύθι, κι έπειτα δύο επεισόδια απ’ το θεατρικό του Δημ. Ψαθά «Η Θέμις έχει νεύρα».

Συγκεκριμένα στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί το παραμύθι του Χρήστου Τσέτα «Η συμμορία των πουλιών» με μουσική του Γιάννη Πάτρα σε στίχους του συγγραφέα, που απευθύνεται σε ηλικίες 4 -10 ετών, και στο δεύτερο μέρος τα μονόπρακτα του Ψαθά «Η τσάντα και το τσαντάκι» και «Η τρικυμία», για ηλικίες 8 -15 ετών.

Συμμετέχουν στο πρώτο μέρος οι: Παναγιώτα Γαρυφαλή, Ζωή Ταταριώτη, Ελλη Καλαμίδα, Γιώργος Πολύζος, Κυριάκος Κουτσοδημήτρης, Στέφανος Τζιατζιάς, Φανή Βαλιάντζα, Ιωάννα Κάπρι, Νίκη Στεργίου, Τούλα Κεκάτου και Δημήτρης Κουτσοδημήτρης.

Στο δεύτερο μέρος εμφανίζονται οι: Δήμητρα Καραπαναγιώτη, Τούλα Κεκάτου, Δημήτρης Κουτσοδημήτρης («Η τσάντα και το τσαντάκι»), Παναγιώτα Γαρουφαλή, Ζωή Ταταριώτη, Γιώργος Πολύζος, Ολγα Γεωργοπούλου, Κυριάκος Κουτσοδημήτρης, Δήμητρα Καραπαναγιώτη, Ελλη Καλαμίδα. Αντί εισόδου, ελεύθερη συνεισφορά τροφίμων και χρηστικών ειδών, υπέρ του Ιδρύματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου