ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ταλαντούχοι μουσικοί στο «Cafe Santan»

ταλαντούχοι-μουσικοί-στο-cafe-santan-86461

Ο Γιώργος Γελαράκης συνεχίζει το προσωπικό του ταξίδι και τη χειμερινή του περιοδεία, και εμφανίζεται μεθαύριο Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 22.00 στον Βόλο στο «Cafe Santan», παρέα με την Elinna. Ενα βράδυ με πολύ ρυθμό, ροκ, έντεχνες, swing, reggae κ.ά. πινελιές από το χτες και το σήμερα, με σταθμούς από την προσωπική του δισκογραφία, «με σκοπό να τραγουδήσουμε όλοι μαζί και να γίνουμε μια παρέα», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Ο Γιώργος Γελαράκης γεννήθηκε στη Βέροια. Εχει στο ενεργητικό του εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ, openings σε συναυλίες σημαντικών καλλιτεχνών (Β. Παπακωνσταντίνου, Χ. Θηβαίος, Π. Κατσιμίχας, Φ. Πλιάτσικας, Κ. Τουρνάς, Μ. Στόκας, Γ. Μηλιώκας, Λ. Παπαδόπουλος κ.ά.) και σημαντικά βραβεία σε διαγωνισμούς τραγουδιού του musicheaven.gr. Το 2013 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ονειροποιός» από την Fm records, με δικές του συνθέσεις και στίχους. Τον Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο «Η πόλη μια άδεια αγκαλιά». Το Φεβρουάριο του 2017 πραγματοποιεί μία σημαντική εμφάνιση στον «Σταυρό του Νότου» στην Αθήνα με τη συμμετοχή του Ν. Ζιώγαλα, και παράλληλα ηχογραφείται το τρίτο του album! Το καλοκαίρι του 2017 πραγματοποιεί περιοδεία με πάνω από 30 εμφανίσεις στη βόρεια Ελλάδα. Τον χειμώνα του 2017-18 εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Καβάλα, Κοζάνη κ.ά. και συναντά τα Κίτρινα ποδήλατα, όπου μαζί ηχογραφούν το τραγούδι «Το νήμα», προπομπό του τρίτου του album.

Η Elinna είναι μια νεαρή τραγουδίστρια/τραγουδοποιός επηρεασμένη από τη rock και blues μουσική. Σαν ερμηνεύτρια έχει συνεργαστεί με διάφορες μπάντες της πόλης της. Σταδιακά άρχισε να επικεντρώνεται όλο και πιο πολύ στη δημιουργία δικών της κομματιών κι έτσι το 2016 ξεκίνησε τη σύνθεση και ηχογράφηση του πρώτου της προσωπικού δίσκου, με τον John Jeff Touch στην παραγωγή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου