ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Περιήγηση στη Νότια Αφρική

περιήγηση-στη-νότια-αφρική-87844

Ο φωτογραφικός χειμώνας συνεχίζει τις εξορμήσεις του στο Καφέ «4 Εποχές», και τον Μάρτιο ταξιδέψει ξανά τους φίλους της φωτογραφίας στη νότια Αφρική, για να δουν τη Ζουαζηλάνδη και υπόλοιπη Νοτιοαφρικανική Ενωση, από την χώρα των Ζουλού μέχρι την πόλη του Ακρωτηρίου.

Στο ταξίδι αυτό, οι φίλοι της εικόνας και των μακρινών εξορμήσεων θα δουν τη Ζουαζηλάνδη, ένα μικρό βασίλειο στην ανατολική Ν. Αφρική, θα κάνουν σαφάρι στο πάρκο Χλούχλουε, όπου θα δουν και λιοντάρια, και θα επισκεφτούν το Ντάρμπαν. Θα πετάξουν στο Πορτ Ελίζαμπεθ και ακολουθώντας την διαδρομή των κήπων, θα δουν τις γέφυρες του ποταμού των καταιγίδων, την ήσυχη Ναυσνα, το Ολλανδικό Σβέλλενταμ , το όμορφο Ερμάνους και θα καταλήξουν στην Πόλη του Ακρωτηρίου. Εκεί θα δουν τη μοντέρνα πόλη, τη μαλαισιανή συνοικία, θα ανέβουν στο Τραπεζοειδές βουνό και θα βολτάρουν στην αξιόλογη και ολοζώντανη παραλιακή. Η περιήγηση θα κλείσει με άλλη μια βόλτα, με μια βαρκάδα για να δουν οι παριστάμενοι φώκιες, να πατήσουν στο ακρωτήρι της καλής ελπίδος. Οι φίλοι της φωτογραφίας θα χαρούν μια αποικία πιγκουίνων και θα δοκιμάσουν κρασί σε τοπικό οινοποιείο.

Ενα ταξίδι διαφορετικό, σε τόπο, σε χρόνο, σε κουλτούρα και σε φύση, στο σήμερα και στο χθες, στον ανθρώπινο και το ζωικό βασίλειο, ένα ταξίδι που θα μας δείξει την αδηφάγα επέκταση της Ευρώπης στις εσχατιές της Αφρικανικής ηπείρου, ένα ταξίδι με χρώμα και φαντασία, θα ζήσουν και θα απολαύσουν, όσοι διαλέξουν να βρεθούν στη φωτογραφική βραδιά, που θα παρουσιάσει η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου στο Καφέ 4 Εποχές (Σπυρίδη με Οικονομάκη) σήμερα Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 21:00. Παρουσιάζει και ξεναγεί το μέλος της Λέσχης, Παύλος Καρανίκος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου