ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση τιμής για όσους στήριξαν τη Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού

εκδήλωση-τιμής-για-όσους-στήριξαν-τη-λ-91846

Την Κυριακή 11 Μαρτίου στο κέντρο Ενυδρείο, στις 6.30 μμ. η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου προσκαλεί μέλη και φίλους να βρεθούν όλοι μαζί σε μια εκδήλωση τιμής και προσφοράς των ανθρώπων που ευεργέτησαν και στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια τη Λέσχη.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει έκθεση των καλλιτεχνικών εργαστηρίων, θα χορέψουν τα χορευτικά τμήματα της Λέσχης και του Συλλόγου για τη Διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων. Επίσης θα παρουσιαστούν τα μουσικά τμήματα και το τμήμα τραγουδιού.

Την εκδήλωση μουσικά επιμελείται το συγκρότημα ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ με τον μαέστρο και καθηγητή της Λέσχης Χρήστο Σταμούλη.

Στην εκδήλωση θα ανακηρυχθούν επίτιμα μέλη τα άτομα που στο πέρασμα του χρόνου στάθηκαν στη Λέσχη και της έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσει το δύσκολο μα τόσο συναρπαστικό έργο της.

Από το παρελθόν της Λέσχης θα ανακηρυχθούν επίτιμη πρόεδρος η ιδρύτρια της Λέσχης η αείμνηστη Ελένη Χαλυβοπούλου. Ευεργέτης και εξέχον μέλος ο Αλέξανδρος Μέρος πολιτικός και ιδιοκτήτης της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, που με πρωτοβουλία του ανέλαβε και κατάφερε το 1954 την επαναλειτουργία της Λέσχης μετά την καταστροφή της από τους Γερμανούς το 1943.

Από το πρόσφατο παρελθόν της Λέσχης επίτιμα μέλη θα ανακηρυχθούν οι: Κώστας Χαλέβας για την αμέριστη βοήθεια στο νέο ξεκίνημα του Σωματείου μας το 2012. Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βλιώρας Γιώργος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μποντού-Τοκαλή Γιούλη, Μπατζιάκας Τάσος, οι αντιδήμαρχοι κ. Μορφογιάννη Νάτασα, κ. Ζαρκάδας Βεργής Απόστολος, κ. Σταυρίδης Θανάσης που από την ανάληψη των καθηκόντων τους έδωσαν ουσιαστικές λύσεις με πρώτη και καλύτερη τη στέγαση της Λέσχης σε έναν αξιοπρεπέστατο χώρο και την περεταίρω συνεργασία τους ως σήμερα.

Ως Σωματείο που ασχολείται πέρα από τον πολιτισμό και την εκπαίδευση, αλλά και με τον εθελοντισμό αποφασίστηκε να ανακηρυχθεί επίτιμο μέλος ο κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Υπενθυμίζεται πως έχουν τιμηθεί οι αείμνηστες Στέλλα Μίχου και Ελένη Χατζηλάμπρου, ο γυμναστής και επί πολλά χρόνια δάσκαλος των χορευτικών τμημάτων της Λέσχης κ. Θανάσης Ταλιαδούρος, ο πρώην Δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης, η πρώην υπουργός κ. Ροδούλα Ζήση και η πρώην βουλευτής κ. Ζέττα Μακρή.

Τιμή κάρτας με απεριόριστο ποτό και κρύο πιάτο: 12 ευρώ. Ώρα έναρξης 18:30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου