ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικα καλαντίσματα από «Το Εγγλεζονήσι»

χριστουγεννιάτικα-καλαντίσματα-από-188647

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών «Το Εγγλεζονήσι», στο πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων συμμετείχε σε μία σειρά εκδηλώσεων αγάπης , ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, σε συνεργασία με τη Βολιώτικη Χορωδία, τη Χορωδία Εκπαιδευτικών, τη Χορωδία Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, τις Χορωδίες 10ου Γυμνασίου Βόλου και Γυμνασίου Ιωλκού, τη Χορωδία και Μαντολινάτα Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων Ρόδου και τον Σύλλογο Ελασσονιτών.

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας για ενίσχυση της Κουζίνας Αλληλεγγύης, στις 10 Δεκεμβρίου στο Ιερό Ναό Αναλήψεως με προαιρετική προσφορά για το Σπίτι Γαλήνης, στις 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας μετά τη Θεία Λειτουργία και το μεσημέρι στο Forum σε χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά με κινητικές δυσκολίες, η χορωδία του Συλλόγου τραγούδησε κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα, βυζαντινά, ποντιακά, Θράκης, Ηπείρου, μοραΐτικα, Δωδεκανήσου, Σάμου και Κύπρου.

Επίσης, στις 29 Δεκεμβρίου, ώρα 6μ.μ. στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, η χορωδία και χορευτικά τμήματα του Συλλόγου θα παρουσιάσουν ένα μικρασιάτικο πρόγραμμα με τίτλο «Κάτσε να φας, κάτσε να πιεις κάτσε να τραγουδήσεις, κάλαντα έχουμε», συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου