ΕΞΟΔΟΣ

Επανέρχεται το «Αντίσκηνο»

επανέρχεται-το-αντίσκηνο-247809

Δύο καινούργιες παραγωγές παρουσιάζει η δραστήρια θεατρική ομάδα στο «Αχίλλειο»

Η Ομάδα Θεάτρου και Τεχνών «Αντίσκηνο» παρουσιάζει και τις δυο φετινές θεατρικές παράγωγες της στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειο».

Την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 21.30 παρουσιάζει το έργο «Γιατρός για μια ημέρα», αγγλοαμερικάνικη κωμωδία των Billy Van Zandt και Jane Milmore. Παίζουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Θεοδώρου, Δημήτρης Κουτσοδημήτρης, Πόπη Νεγιάννη, Ελισσάβετ Πετούση, Δάφνη Σαραγιώτη, Φανή Στεφάνου και ο Μιχάλης Φυγιετάκης.

Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 21.30 παρουσιάζεται το «Δείπνο Ηλιθίων», γαλλική κωμωδία του Francis Veber. Το Δείπνο Ηλιθίων είναι ένα εξαιρετικό έργο με διεθνή καριέρα, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία όπου κι αν παίχτηκε. «Πολύ χιούμορ, πολλή ανθρωπιά, και σάτιρα στον κοινωνικό ρατσισμό, που έτσι κι αλλιώς υφέρπει στις κοινωνίες του πολιτισμένου κόσμου μας» υπογραμμίζουν οι συντελεστές.

Στη συγκεκριμένη παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Καραλάκος, Αρχοντία Κόμβου, Γεωργία Κωστούλα, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Ράμπος, Χρήστος Σαββίδης και ο Φίλιππος Φράγκος.

Οι παραπάνω παραστάσεις παρουσιάζονται σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Τσιάκα, με βοηθό σκηνοθέτη την Μιχαέλα Τσολακίδου. Τα σκηνικά – κοστούμια επιμελήθηκε η Ομάδα Αντίσκηνο, τη μουσική επιμέλεια ο Κωνσταντίνος Τσιάκας, τα φώτα και τον ήχο ο Γιάννης Στεφάνου, τις φωτογραφίες και το Video ο Νικήτας Ζήρας και τη διεύθυνση παραγωγής οι: Ελένη Τσιάκα και Απόστολος Ντέρτσας.

Η Ομάδα Θεάτρου και Τεχνών «Αντίσκηνο» δημιουργήθηκε το 2011 στην Άλλη Μεριά από μια παρέα ανθρώπων με θεατρικές ανησυχίες και ασχολείται πρακτικά και ερευνητικά με το θέατρο και τις δυνατότητές του ως μία υποκριτική και ομαδική προσέγγιση.

«Σκοπός είναι να αναπτύξουμε τη θεατρική παιδεία και να διευρύνουμε την πολιτιστική κουλτούρα στην περιοχή μας» υπογραμμίζουν τα μέλη της ομάδας.

Στο μεταξύ, η Ομάδα «Αντίσκηνο» μετά την πρώτη της παραγωγή το 2013 ξεκίνησε τα εργαστήρια θεάτρου και υποκριτικής για μικρούς και μεγάλους, το «Αντίσκηνο» ενηλίκων και το «Αντίσκηνο» Junior.

Η Ομάδα «Αντίσκηνο» έχει παρουσιάσει από το 2013 τις εξής παραστάσεις σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Τσιάκα: «Μάνα, Μητέρα, Μαμά» από το «Αντίσκηνο» ενηλίκων, «Μαλλιά κουβάρια» από το «Αντίσκηνο» ενηλίκων, «Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας» από το «Αντίσκηνο» Junior, «Γκόλφω… λατρεία» από το «Αντίσκηνο» ενηλίκων, «Σύγχρονη Λυσιστράτη» από το «Αντίσκηνο» Junior, «Black Out» από το «Αντίσκηνο» ενηλίκων, «Γιατρός με το στανιό» από το «Αντίσκηνο» Junior και «Zoo» Story από το «Αντίσκηνο» ενηλίκων.

Οι νέες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο «Αχίλλειο» Κουμουνδούρου με Ιάσονος, με τιμή εισόδου 5 ευρώ. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου