ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φεστιβάλ Jazz για πρώτη φορά στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

φεστιβάλ-jazz-για-πρώτη-φορά-στο-μουσείο-π-320980

Το πρώτο Φεστιβάλ JAZZ στον Βόλο είναι γεγονός. To Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και ο Πολυχώρος Τσαλαπάτα συνδιοργανώνουν, για πρώτη φορά, το ερχόμενο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 20:00, φεστιβάλ Jazz μουσικής, στην πλατεία Hoffmann του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιίας.

Η βραδιά αυτή, που αποτελεί καλλιτεχνική πρόταση της ομάδας Lab Art, αφιερώνεται στον αυτοσχεδιασμό και τον πολυμορφικό ακουστικό ήχο της Jazz. Το πρώτο φεστιβάλ φιλοδοξεί να κάνει μία αισιόδοξη αρχή, δίνοντας στο κοινό του Βόλου τη δυνατότητα να απολαύσει σχήματα που καλύπτουν τον ευρύτερο χώρο της jazz σκηνής, από τον κλασικό μέχρι τον μελωδικό ακουστικό.

Στο πρώτο Φεστιβάλ JAZZ που αποτελεί ένα σημαντικό μουσικό γεγονός του Σεπτεμβρίου, συμμετέχουν οι εξής καλλιτέχνες: Volos Jazz Orchestra (Φάνης Παναγιωτόπουλος, Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος, Βαγγέλης Χάνος, Δημήτρης Αμβράζης). Delasito Project (Χρήστος Σιτοκωνσταντίνου, Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος, Χάρης Χαραλάμπους, Θάνος Χατζηαναγνώστου) και Rio Das Flores (Αθήνα) (Ειρήνη Βαρθακούρη, Θάνος Χατζηαναγνώστου). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το μουσείο στο τηλέφωνο 24210-29844 (καθημερινά 10:00-18:00, εκτός Τρίτης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου