ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στηρίζουν το «Σπίτι του ηθοποιού»

στηρίζουν-το-σπίτι-του-ηθοποιού-327220

Θεατρική παράσταση για καλό σκοπό, παρουσιάζεται την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 9.15 μμ. στο Θερινό θέατρο Βόλου, προκειμένου να ενισχυθεί το «Σπίτι του ηθοποιού».

Ο «Μπακαλόγατος», η μεγάλη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού από τη θεατρική παρέα Συκής του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκής «Γεώργιος Ρηματισίδης», μετά τη θριαμβευτική επιτυχία που είχε στην καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλο το Πήλιο, θα παρουσιαστεί στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Ήταν τόσο συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και οι κριτικές που απέσπασε όπου παίχτηκε, σχεδόν σε όλο το Πήλιο, από το Πουρί μέχρι τον Πλατανιά. Έτσι ο «Μπακαλόγατος», θέλοντας να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο, αλλά και όσους δεν κατάφεραν να τον δουν, θα παιχτεί στον Βόλο, την προαναφερθείσα ημερομηνία.

Η συγκεκριμένη παράσταση έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς οι εισπράξεις της βραδιάς θα δοθούν για το ίδρυμα το «Σπίτι του ηθοποιού». Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες, την παράσταση θα τιμήσει με την παρουσία της η πρόεδρος του ιδρύματος και όλων των ηθοποιών, η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου, η Άννα Φόνσου.

Η παράσταση ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία του Σταμάτη Παγασαίου. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Γαρύφαλλος Κωστούλιας (Ζήκος), Θανάσης Γερογιάννης, Δημήτρης Κοσμάς, Σοφία Χαλίδου, Δημήτρης Χριστογιάννης, Γαρυφαλλιά Α. Ακρίβου, Βαλάντης Τσιαμαντάνης, Γαρυφαλλιά Γ. Ακρίβου, Μιχάλης Φυγετάκης, Μαρία Κουκουμβρή, Αποστόλης Χατζηγεωργίου. Η τιμή εισόδου ορίστηκε συμβολικά στα 7 ευρώ, ενώ η είσοδος για τα παιδιά του δημοτικού θα είναι δωρεάν.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου