ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κάθε δρόμος του Βόλου κι ένα πάρτι

κάθε-δρόμος-του-βόλου-κι-ένα-πάρτι-420600

Μουσικοί ρυθμοί έχουν κατακλύσει την πόλη, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους με τη συμμετοχή γνωστών σχημάτων. Μετά τη χθεσινή επιτυχημένη συναυλία νέων καλλιτεχνών που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, που ενθουσίασε το κοινό, σειρά έχουν οι μουσικές εκδηλώσεις που καταγράφονται στο σημερινό πρόγραμμα.

Σήμερα προγραμματίζονται:

στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου, στις 8:30μ.μ. ρεσιτάλ πιάνου του Πάνου Γαλανόπουλου, τελειόφοιτου σπουδαστή του Δημοτικού Ωδείου, της τάξης διπλώματος πιάνου του καθηγητή Ντίνου Μαστρογιάννη.

Αρχή Δημητριάδος – Κύματα, 9:30μ.μ., Rock, Βlues από τους «Eager», σε συνεργασία με το «Hacienda».

Τάκη Οικονομάκη – Γκλαβάνη, στις 9μ.μ., έντεχνο, Rock (Live), σε συνεργασία με «Balthasar», «Άρκτος», με τους «Εναλλάξ» (Λάρισα).

Ερμού – Θέσπιδος, στις 8:00μ.μ., Garage, Pop (Live), σε συνεργασία με το «Τρανζίστορ», από τους «The Jacks».

Στο στενό Σκενδεράνη, στις 8:00μ.μ. Ηλεκτρακουστική, ελληνικό (Live) σε συνεργασία με «Χάρτα», «Poquito creperie», «Bacare». Εμφανίζεται το Τμήμα Ηλεκτρονικής Μουσικής Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Eπιμέλεια: Ηλίας Χατζόγλου και Μούβι Σταρζ. Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας στο κέντρο νεότητας Δίαυλος.

Κουμουνδούρου – Ερμού, 7:00μ.μ., Freestyle, Dance (Djset) σε συνεργασία με «Cube», «Cruzar» , «40 café bar», με τους «Matina Sous Peau» (Αθήνα), «Jaja Selecta» (Λάρισα) και Themis Makris.

Στο στενό Εργατικού Κέντρου 9:30μ.μ., Ελληνικό, Ξένο Rock (Live) σε συνεργασία με το «Café Santan», με τους «Outro», «The Μessenger», DJ Vasilis Ioannou.

Ογλ – Κονταράτου, 10:00μ.μ, Freestyle, Discobeat (DjSet) σε συνεργασία με το «Tender», με τους Seez Kalonji (Λάρισα).

Στο στενό Γραβιάς στα Παλιά, στις 10:30μ.μ., Rock (Live) σε συνεργασία με το «Μανιτού». Παίζουν οι «Tower of Song»: Κώστας Καρατσίκος και Παναγιώτης Δεληγιάννης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου