ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Τραγούδια καλοκαιρινού φωτός» από την Ερρικα Πατρικίου

τραγούδια-καλοκαιρινού-φωτός-από-τ-421403

Μία σειρά παραστάσεων πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο πανέμορφο «μπαλκόνι» του bar – restaurant «La Veranda» του Ξενία Πορταριάς από τη γνωστή Βολιώτισσα ερμηνεύτρια και μουσικό Ερρικα Πατρικίου.

Με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, τραγούδια του θεάτρου, της Κάτω Ιταλίας, αλλά και του κινηματογράφου ανοίγουν οι βραδιές με τίτλο «Τραγούδια Καλοκαιρινού Φωτός» που επιμελείται και παρουσιάζει η Ερρικα Πατρικίου, μαζί με τον πιανίστα – συνθέτη Ηλία Χατζόγλου που τη συνοδεύει στο πιάνο.

Μετά από την μεγάλη επιτυχία που παρουσίασε το πρώτο της single με τίτλο «Κατάσαρκα» που κυκλοφόρησε από τη Heaven – 14 music, η αγαπημένη ερμηνεύτρια ετοίμασε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα με τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ, διασκευασμένα με φρεσκάδα και πολλή αγάπη και σεβασμό στους δημιουργούς τους.

Χατζιδάκις, Ξαρχάκος, Μαυρουδής, Θεοδωράκης, Μιτζέλος, Bregovic, Κραουνάκης είναι μερικοί από τους συνθέτες που έχει επιλέξει για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις η γνωστή μουσικός, ενώ από το πρόγραμμα δε λείπουν και τραγούδια με έντονο μεσογειακό χρώμα, παραδοσιακά της Κάτω Ιταλίας, αλλά και κλασικά αγαπημένα με ξένο στίχο.

Μια ιδιαίτερη στιγμή της παράστασης είναι η απόδοση 5 τραγουδιών με την ερμηνεύτρια να συνοδεύει τον εαυτό της, παίζοντας η ίδια πιάνο.

Η έναρξη των συναυλιών είναι την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 10 το βράδυ. Ακολουθεί μία παράσταση την Τετάρτη 26 Ιουλίου και 4 παραστάσεις τον Αύγουστο που θα πραγματοποιηθούν όλες την Πέμπτη 11, 18, 25 και 31 Αυγούστου.

Η έκπληξη θα γίνει την Παρασκευή 4 Αυγούστου στον ίδιο χώρο με μία μεγάλη συναυλία, όπου καλεσμένη της Έρρικας Πατρικίου θα είναι η σπουδαία ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου.

Στο μεταξύ, η Ερρικα Πατρικίου βρίσκεται ξανά στο στούντιο ετοιμάζοντας το δεύτερο single σε μουσική της Αρετής Κοκκίνου και στίχους της Μαρίας Παπαδάκη, με τίτλο «Κρυφτό», που θα κυκλοφορήσει τέλος Σεπτεμβρίου από τη Heaven – 14 music. To πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Κατάσαρκα» ακούγεται σε όλες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Χορηγός επικοινωνίας των εμφανίσεων της Ερρικας Πατρικίου στο bar – restaurant «La Veranda» του Ξενία Πορταριάς είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου