ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καλλιτεχνική βραδιά από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών

καλλιτεχνική-βραδιά-από-τον-σύνδεσμο-421880

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας, σε συνεργασία με τα Καλλιτεχνικά Τμήματα που δραστηριοποιούνται σε Κοινωνικά Κέντρα της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, διοργανώνουν μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική βραδιά, την Δευτέρα 26 Ιουνίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο χώρο του Κοινωνικού Κέντρου Νέας Δημητριάδας (Αγίου Δημητρίου και Δημητρίου Πολιορκητού – Απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου).

Η μουσική εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους πεσόντες εφέδρους αξιωματικούς του νομού μας, που έπεσαν ηρωικά στα πεδία των μαχών κατά τους απελευθερωτικούς αγώνες του Έθνους μας. Φέτος έχει ανακηρυχθεί από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων.

Μέρος των εσόδων από την καλλιτεχνική βραδιά θα διατεθεί για την ανέγερση μνημείου πεσόντων εφέδρων αξιωματικών του νομού Μαγνησίας, στο Βόλο.

Το χορωδιακό τμήμα που δραστηριοποιείται σε Κοινωνικά Κέντρα του ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα ερμηνεύσει έργα γνωστών μουσικοσυνθετών και στιχουργών όπως του Λευτέρη Παπαδόπουλου, Μίμη Πλέσσα, Μάνου Λοϊζου, Γιάννη Σπανού, Σταύρου Κουγιουμτζή, κλπ.

Συνοδεύουν οι μουσικοί: Ψαθάς Γιάννης, Σπηλιόπουλος Γιάννης, Καραμπάσης Βασίλης.

Επίσης στο χώρο θα υπάρχει bazaar, έκθεση με χειροποίητες δημιουργίες από μέλη των τμημάτων, την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει η ζωγράφος κα Παρασκευή Τουλούπη.

Την κοινωνική Σχολή χορού με υπεύθυνη την Γεωργία Μπουδαλάκη. Την ευθύνη συντονισμού και της μουσικής επιμέλειας έχει η καθηγήτρια Μουσικής Αγγελική Κοντοπούλου. Τιμή κάρτας 12€ που περιλαμβάνει πιάτο με τρία σουβλάκια με τα συνοδευτικά τους και χειροποίητες πίτες στο χώρο του ουζερί – μεζεδοπωλείο TuVolu.

Πληροφορίες για παραλαβή καρτών στα τηλέφωνα 6984144780 & 6980203223.

Ο Σύνδεσμος καλεί τα μέλη του και τους φίλους του να ενισχύσουν την προσπάθειά τους αυτή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου