ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τελευταίες παραστάσεις της «Γυναικοκρατίας»

τελευταίες-παραστάσεις-της-γυναικο-453722

Η Πειραματική Σκηνή κλείνει τον φετινό κύκλο των Βιωματικών Σεμιναρίων με τρεις τελευταίες παραστάσεις της κωμωδίας «Γυναικοκρατία», του Δημήτρη Βυζάντιου αύριο Παρασκευή 26, μεθαύριο Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου, στο Θέατρο Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας) στις 9.00μ.μ.

Στη «Γυναικοκρατία», ο συγγραφέας, που θεωρείται ο πρωτεργάτης και Θεόφιλος του νεοελληνικού θεάτρου, σατιρίζει εκπληκτικά τα ήθη, τις τάσεις, τις νοοτροπίες, τις συμπεριφορές και τους επηρεασμούς των Ελλήνων της ταραγμένης και μεταβατικής εκείνης εποχής. Είναι η περίοδος της μισητής για τον ελληνικό λαό της Βαυαροκρατίας.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Χριστίνας Δημητρίου, κοστούμια Χαρούλας Νικολάου, μουσική επιμέλεια Στράτου Μεγκέ, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα. Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Χαρούλα Νικολάου, Ζωή Τσιάμη, Παναγιώτα Δούκα, Βασιλική Τσιτρά, Χρύσα Κραβαρίτη, Αποστολία Καλυβιώτη, Αγγέλα Γιωτάκη, Στράτος Μεγκές, Γιάννης Σεχίδης, Κατερίνα Στιβαχτή.

Η πώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του θεάτρου. Γενική είσοδος 5 ευρώ. Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 6944388045.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου