ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δύο σπουδαίες φωνές στον Βόλο

δύο-σπουδαίες-φωνές-στον-βόλο-486847

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή «Lab art» που βρίσκεται στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, μεθαύριο Παρασκευή 28 Απριλίου στις 22.00.

Ο συνδυασμός μιας εξαιρετικής επιλογής τραγουδιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με την ανατρεπτική σάτιρα του Γιάννη Ζουγανέλη, δίνει ξεχωριστό χρώμα σε κάθε τους κοινή εμφάνιση. Οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα από εκείνα που θα συναντηθεί η τραγουδοποιία με την ελληνική ροκ, η συγκίνηση με τη σάτιρα και το γέλιο, οι μελοποιημένοι στίχοι με τον κοινωνικό προβληματισμό.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ο οποίος με κάθε ειλικρίνεια αφήνει ελεύθερα σκέψεις και συναισθήματα επί σκηνής.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας από τους απαράμιλλους Έλληνες καλλιτέχνες με πολυδιάστατη προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής και διδάσκαλος παίζει, σατιρίζει και τραγουδά διασκεδάζοντας το κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο…!

Μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Ζουγανέλη συμπράττει o Ιταλός κιθαρίστας Steve Tesser και συμμετέχουν επίσης οι εξαίρετοι συνεργάτες μουσικοί: Άκης Αμπράζης στο μπάσο, ο παλιός «Τερμίτης» Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα και ο Γιάννης Πουρνάρας στο μπουζούκι.

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Εισιτήρια: 13ευρώ στην προπώληση (300 εισιτήρια), 15 ευρώ – Γενική είσοδος / Ταμείο. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421 40 3454, 10:00-14:00 17:00-21:00. Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα: Public Βόλου και όλης της Ελλάδας, Seven Spots (Κ. Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Classic (Ερμού 187).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου