ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με ατμόσφαιρα κατανυκτική

με-ατμόσφαιρα-κατανυκτική-500242

«Αγγέλων Κατάνυξις» με ήχο αγγελικό, με λόγο θεόπνευστο, με ατμόσφαιρα κατανυκτική σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, ενταγμένη στο πνεύμα των ημερών, πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 12 Απριλίου στις 9μ.μ. με είσοδο ελεύθερη στον πολυχώρο τέχνης του Ωδείου Φουντούλη.

Έργα Ελύτη, Καβάφη, Σεφέρη, Βάρναλη και σύγχρονων ποιητών, αποδίδουν οι: Γιώργος Φουντούλης – μελοποίηση, κιθάρα και Μαρίνα Βολουδάκη – τραγούδι.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση μουσικής και ποίησης με ήχο αγγελικό, με ατμόσφαιρα κατανυκτική, με λόγο θεόπνευστο, προερχόμενο από τα έργα των μεγάλων Ελλήνων ποιητών Ελύτη, Καβάφη, Σεφέρη, Βάρναλη αλλά και από σύγχρονους ποιητές.

Με συναισθήματα που πλημμυρίζουν από σεβασμό, ευλάβεια και συγκίνηση, για τη θεϊκή, την άυλη, τη μεταφυσική παρουσία, που επιδρά καταλυτικά στη ζωή μας.

Μια εκδήλωση «ύμνος» στο θεϊκό και στο ανθρώπινο Πάθος, με τη μυστηριακή κατάνυξη των αγγέλων.

Μια μουσική και ποιητική «κατάδυση» στην περίσκεψη και στην περισυλλογή, που λειτουργεί ως προπομπός στην είσοδο της Μεγάλης Εβδομάδας, που είναι αφιερωμένη στα Άγια Πάθη και στην Ανάσταση.

Μια εβδομάδα αλλιώτικη, γεμάτη συμβολισμούς και μηνύματα που προοιωνίζουν την απαρχή μιας νέας ζωής με κέντρο την πίστη μας. Με μια σπουδαία μουσική κατάθεση από τον συνθέτη και κιθαρίστα Γιώργο Φουντούλη, που εδώ και χρόνια αποκωδικοποιεί και μελοποιεί τον ποιητικό λόγο με ιδιαίτερη μαεστρία. Και με μια υψηλού επιπέδου ερμηνεία από τη Μαρίνα Βολουδάκη.

Πληροφορίες στη διεύθυνση Αντωνοπούλου 17, 1ος όροφος, Βόλος και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6909127982, 17:30 – 21:30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου