ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρικά, χορωδίες, χορευτικά και σύνολα στο Φεστιβάλ Βιβλίου

θεατρικά-χορωδίες-χορευτικά-και-σύνο-505286

Το δικό τους χρώμα στην όλη διοργάνωση του «2ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου», αναμένεται να δώσουν από σήμερα στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας και για τρεις ημέρες, Σύλλογοι, σχολεία αλλά και το Ωδείο Βόλου.

«Μια φορά κι έναν καιρό»

Το Σάββατο 8 Απριλίου

Το Σάββατο 8 Απριλίου, μετά τις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου, συναυλία με το κιθαριστικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Βόλου «ΚΙΘΑΡΩΔΗ» που αποτελείται από σπουδαστές των καθηγητών: Κατερίνα Ζουμπέκη, Μαρία Ζουμπέκη και Πάρη Θεοδωρακάκη. Τη διδασκαλία του συνόλου έχει αναλάβει η Κατερίνα Ζουμπέκη, ενώ τις μεταγραφές πραγματοποιεί ο Πάρης Θεοδωρακάκης. Το σύνολο «Κιθαρωδή» αποτελείται από τους σπουδαστές: Γερμάνη Ελένη, Γιοβάνη Μαρία, Γούναρη Φωτεινή, Γκράσσος Νίκος, Θεοδώρου Αντώνης, Κατσαμάγκα Βικτώρια, Μακρή Ζωή, Ματζιάρα Ειρήνη, Μπαράκος Απόστολος, Μπέη Μαρία, Νταγουλούδης Χρήστος, Παπαδόπουλος Θανάσης, Πολυχρονίου Μυρτώ, Σαρακατσάνος Απόστολος, Φόβου Βάσια, Φόβου Ζέττα, Χασιακού Τζώρτζια και Χριστάλη Μαριλέττα. Η συγκεκριμένη συναυλία έχει τον τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό» και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι με ποικίλα ακούσματα παρουσιάζοντας έργα συνθετών, όπως: Μ. Χατζιδάκις (Μια φορά κι έναν καιρό, η μπαλάντα του ουρανού, Ε. Ρεμπούτσικα (Αλεξάνδρεια), O. Farres (Quizas), Nino Rota (Canzone arrabiata), C. Segundo (Guantamamera), Γ. Ζαμπέτας (Τι σου έκανα και με εγκατέλειψες), Δ. Σαββόπουλος (Καραγκιόζης).

Βολιώτικη χορωδία- 1ο Δ.Σ. Ν. Ιωνίας την Κυριακή 9 Απριλίου στις 6 το απόγευμα

Το κλείσιμο του Φεστιβάλ, θα κάνει η Βολιώτικη Χορωδία -παιδικό τμήμα και η Χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας, που συμπράττουν σε ένα μικρό μουσικό, διαδραστικό ταξίδι, μετά τη λήξη των εργαστηρίων της μεγάλης πολιτιστικής διοργάνωσης. Μουσική Διδασκαλία- Διεύθυνση Χορωδίας: Στάσα Τζάλλα και Κατερίνα Κασσιάρα. Στο πιάνο συνοδεύει η Εύη Κανελλοπούλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου