ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ουφ και οι Φου» σε παιδική εκδήλωση στο Βόλο

ουφ-και-οι-φου-σε-παιδική-εκδήλωση-στ-531345

Το βιβλίο του Χρήστου Δημόπουλου «Ουφ και οι Φου», θα παρουσιαστεί σε ειδική, παιδική εκδήλωση στην Νέα Ιωνία Βόλου.

Το βιβλιοπώλειο Πλαστελίνη και οι εκδ. Ψυχογιός προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε μια συνάντηση με τον αγαπημένο συγγραφέα και παρουσιαστή, με αφορμή το νέο του βιβλίο.

Μια συνάντηση με πολλές δράσεις και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, στο Μεταξουργείο στη Ν. Ιωνία (Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως) με τη στήριξη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Τοπικό Τμήμα Βόλου). ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ….

Πριν από χρόνια, ήταν δυο χώρες που σήμερα δεν υπάρχουν πια: η Χώρα των Ουφ κι η Χώρα των Φου. Σε κανέναν χάρτη, σε κανένα βιβλίο Ιστορίας δε θα τις βρείτε.

Στη Χώρα των Ουφ έκανε συνέχεια ζέστη, γιατί εκεί ο χειμώνας δεν έφτανε ποτέ. Όλο τον χρόνο καλοκαίρι κι η κάψα ανυπόφορη. Τη Χώρα των Φου, πάλι, τη θέριζε ασταμάτητα το κρύο. Το καλοκαίρι ανύπαρκτο! Δώδεκα μήνες χειμώνας κι η παγωνιά μεγάλη.

Ήταν δυο χώρες τελείως διαφορετικές. Μονάχα σ’ ένα έμοιαζαν: τίποτα δε φύτρωνε στη γη τους, ζωντανά δεν υπήρχαν πουθενά κι οι κάτοικοί τους σίγουρα θα πέθαιναν από την πείνα, αν δεν υπήρχε ανάμεσά τους το Νησί, ένας μικρός παράδεισος, απ’ όπου έπαιρναν ό,τι αγαπούσαν. Κι όλα καλά, ως τη στιγμή που ο βασιλιάς των Ουφ είχε μια φαεινή ιδέα: να κάνει πόλεμο στους Φου!

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάστηκε ως μεταφραστής, γραφίστας, κειμενογράφος, επικοινωνιολόγος, συντάκτης, σεναριογράφος, εκφωνητής και τηλεπαρουσιαστής. Από το 1986 ως το 1989 κι από το 2001 ως το 2013 παρουσίαζε από την ΕΡΤ την εκπομπή ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, που τιμήθηκε δυο φορές με το Βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Παιδικής Εκπομπής. Το πρώτο του βιβλίο με κατασκευές, Καλοκαίρι με τον Χρήστο, εκδόθηκε το 2004, ενώ το 2010 ακολούθησε η έκδοση τεσσάρων σειρών βιβλίων του με ήρωα τον Μπίλη Μπιζέλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου