ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ενα ποίημα στο χέρι!»

ενα-ποίημα-στο-χέρι-567225

Ποιητική δράση με «Ένα ποίημα στο χέρι!» διοργανώνεται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τις 12.00 μέχρι τις 13.00 στην οδό Ερμού με Τοπάλη , στο κέντρο της πόλης. Η ποιητική σκηνή Volos poetry slam συνεχίζει τις δράσεις που πραγματοποιεί με στόχο να ομορφύνουμε την καθημερινότητα της πόλης μας στήνοντας έναν πάγκο με ποιήματα μέσα σε κάρτες που θα ετοιμάσουν τα μέλη της και θα στηθεί στη διασταύρωση Ερμού και Τοπάλη το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου.

Τα μέλη της ποιητικής σκηνής Volos poetry slam θα προσφέρουν «Ένα ποίημα στο χέρι!» στους περαστικούς που το επιθυμούν ως ένδειξη αγάπης.

Ο αποδέκτης της κάρτας μπορεί να ζητήσει από τον ποιητή να του απαγγείλει το ποίημα που περιέχει η κάρτα του. Ποιήματα στο χέρι, λοιπόν, με μια θετική ή και χιουμοριστική διάθεση, τροφή σκέψης και ψυχής πάνω στον τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας.

Παίρνουν μέρος οι: Μάρω Αισώπου, Ελένη Αμυγδαλίτση, Κατερίνα Ζούζουλα, Ελενα Καπότη, Σπύρος Μακρυγιάννης, Ποιητής εκ Πηλίου, Έλλη Σαμαλίδου, Teuta Sadiku και Έλενα Ψαραλίδου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου