ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνές φεστιβάλ στο Βόλο

διεθνές-φεστιβάλ-στο-βόλο-579213

Ανοίγει η αυλαία του προγράμματος εκδηλώσεων του Volume Showcase Festival σήμερα Παρασκευή 3 και αύριο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, με τις προετοιμασίες στο Βόλο να βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου οι Λεωνίδας Μπαλάφας & Λάργκο εμφανίζονται στο Lab Art Βόλος (plus Chile Verde). Είσοδος 9 ευρώ, η προπώληση συνεχίζεται.

Αύριο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στο Volume Sat 4 Feb, εμφανίζονται οι Noise Figures, Chickn, Aton.ality στο Lab Art. Η τιμή εισόδου 6 ευρώ στην προπώληση.

Οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις στο ημερήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων διοργανώνονται σήμερα Παρασκευή 3 και αύριο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 10π.μ. έως 6μ.μ. στη στοά τέχνης του Τσαλαπάτα, με ελεύθερη είσοδο.

Για πρώτη φορά, ένα event με κύριο θέμα τη μουσική, το παρόν και μέλλον της και παρόντες εκπροσώπους μεγάλων διοργανώσεων, μουσικούς και κοινό μαζί σε ένα χώρο, στο κέντρο της Ελλάδας, θα φτάσει σε απήχηση πέρα από τα σύνορα σε όλη την Ευρώπη.

Το Volume Festival επανασυστήνεται και παρουσιάζει ένα καινοτόμο 2ήμερο πρόγραμμα: ομιλίες με ξένους και Έλληνες επαγγελματίες του κόσμου της Μουσικής, παράλληλες εκδηλωσεις, Dj parties και φυσικά …συναυλίες στο χώρο του Τσαλαπάτα (Lab Art και καφέ Σανταν) με ονοματα όπως Λεωνίδας Μπαλάφας, Noise Figures, Λάργκο, Πέτρος Μάλαμας, Sancho 003, Chickn, Atonality και Chile Verde.

Εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Lab Art (Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Φεβρουαρίου) διατίθενται από: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα: Public Βόλου (Oγλ με Κονταρατου) και όλης της Ελλάδας, Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Classic (Ερμού 187).

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου