ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολή ταινίας σήμερα στο Αχίλλειον

προβολή-ταινίας-σήμερα-στο-αχίλλειον-592763

Με την ταινία «Μεγαλώνοντας», σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας από τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου. Η ταινία θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στο Αχίλλειο στις 21.15 (έναρξη 21.30). Πρωταγωνιστούν: Ελαρ Κολτρέιν, Πατρίτσια Αρκέτ, Ιθαν Χοκ, Λόρελεϊ Λινκλέιτερ.

Με έναν σκηνοθετικό άθλο, και ένα σενάριο που αγγίζει με φυσικότητα τα μικρά και μεγάλα τίποτα της ζωής μας, ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ ενηλικιώνεται και κερδίζει την Αργυρή Άρκτο Σκηνοθεσίας στο Βερολίνο. Και τις καρδιές των θεατών παγκοσμίως.

Από την αρχή του σχολείου ως αυτή του κολεγίου, δώδεκα χρόνια από τη ζωή του Μέισον, ενός αγοριού που μεγαλώνει στο Τέξας με τη χωρισμένη μητέρα του και τη μικρότερη αδελφή του.

Ο μικρός Μέισον μπαίνει στην εφηβεία, πρώτες τάξεις στο γυμνάσιο, πρώτες παρέες, πρώτο κορίτσι, πρώτο φιλί, πρώτος χωρισμός, πρώτη πίκρα. Η φωτογραφική του μηχανή γίνεται η προέκταση του εαυτού του, βρίσκει το κάλεσμά του, τη φωνή του, πειραματίζεται και αλλάζει. Μεγαλώνει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου